Nyårscupen Hoppning -09

Ni vill inte veta hur det gick.
Jo, det vill ni visst!

   Jag kom till stallet då vi skulle samlas, halv nio, och som tur var slapp vi bygga banan eftersom att det redan var gjort. Det höll på att urarta sig till något hemskt. Anette sa att 'Emma inte gått någonting på en vecka, därför får du välja mellan Musse eller Donna'. Wu-oh. Det blev en tvåsekunders betänketid, innan jag hörde Anette säga, att jag gärna fick rida Emma i alla fall, fast utom tävlan och kanske bara några småskutt för att hon inte skulle hetsa upp sig.
   Då fick jag ju alltså rida gratis, och det kändes ändå rätt skönt att rida två gånger. Dock har jag ridit Musse, som jag valde att rida, en gång innan, och då ville han bara bocka av mig hela tiden. Dessutom har jag ju sett Olivia rida honom i Hoppspecialen, så jag var inte så inställd på att det skulle gå bra.
   Jag red som nummer 10 på Musse, och det gick superdupermegabra! Han var rätt pigg, och väldigt stark, men det gick så himlans bra att jag ångrar att jag svor för mig själv - eftersom att det var stilbedömning - för han är väldigt mysig faktiskt.
   Jag började rida fram i den lilla rutan som var avsedd för oss, han kändes jättestel och inte alls med på noterna riktigt, men inte för pigg heller. Såfort jag kom in på banan så fick jag vänta en stund innan jag kunde galoppera och rida lite som jag ville. Musse var DÖHÅRD i munnen och bara sprang, och jag fick inte stopp på honom heller xD Tillslut lugnade han ned sig lite i alla fall, och jag fick hoppa fram på hinder ett och två. Nästan lugn som en filbunke.

   Tillslut fick jag i alla fall klartecken att hoppa, och han drog faktiskt inte iväg, jag behövde inte heller rycka honom i munnen eller någonting, han var faktiskt überlugn och gick precis så bra som jag ville! Nöjd med min ritt satt jag av, skrittade honom en stund innan det bara var att slänga in ponnyn i stallet för att gå och göra iordning nästa. Som tur var hade mamma borstat lite på Emma så hon inte såg alltför skitig ut när jag gick in.
   På framridningen gick hon helt underbart. Kanske lite seg och loj för min skänkel, men för att inte ha gått på en hel vecka var hon... grym! Jag har äntligen börjat rida henne bra, hittat alla knappar och så.
   MEN eftersom att jag på Emma var utom tävlan, så förväntade jag mig inte att rida speciellt bra, för jag vet ju att hon bara hypar då hon kommer in på banan.

   Jag hade fel. Emma var lugn, till och med seg. Visst hoppade jag lägre än alla andra, bara små kryss på kanske trettio centimeter, men... Wow! Jag fick driva mig igenom hela ritten, men hästen bjöd bara mot hindrena och rusade inte imellan. Jag ville bara gråta av lycka, seriöst!
   Hon gjorde bara nått knas innan ett utav hindrena, typ bytte galopp precis språnget före då hon egentligen ska korta upp sig, men jag antar att hon parerade det rätt bra.
   Jag, btw, red som en kratta.

   Sen vart det prisutdelning, och jag blev helt paff då jag blev placerad. Det var sex placeringar, där det var några som kom delat, bland annat jag, på sjätteplats. Det här bevisar ändå att Musse kan vara lugn, ibland 8D Mitt papper på hur jag red Emma också, (stilbedömningsprotokoll) och jag hade exakt samma siffror på ALLTING som jag hade på Musse. Trettiotvå poäng, och ettan hade trettiofem 8D Så jag var inte så pjåkig i alla fall...


MussäPussä o jag (haha, inte så snyggt dock...)

EmmaFemmaÄppelPäppel och jag (mycket snyggare, hon är finast alltså!)

HA ETT GOTT NYTT ÅR OCH ÄT MASSA MAT!

Kram på er, allihopa, stora som små.
Eran Muw

JÅÅÅÅÅSA 8D

... Yeah. Jag har börjat prata bäbisspråk. Neh, the right thing is är att jag har fått en ny mobil, again! Eftersom att touch inte dirrekt passade mig så skaffade jag en vanlig knappis, en fin rosa liten sak, mycket nöjd redan nu. Ändå så kommer jag sakna spican, men det kommer säkert stunder då jag kan använda den i alla fall. Mobilen är inte intensivt rosa, snarare lite babyrosa, men vad tar man inte om det finns att välja mellan just rosa och grå? Right. You know my choise.

   Imorgon blire NYÅRSCUP, vilket jag firar med många bilder på mig och EmskiPemski så ni har något att se fram emot imorgon (eftersom att ALLA ska komma!). Och att bästavän kommer en stund och är mitt stöd, så... This is gonna be awesome! Med ny mobil och allt, nån fin person får väll filma åt mig :3 På mobilen asså.

   Nu ska jag tvätta grejor.
Kram på er!
     (Hurra Burra, AKTERSNURRA - så som vi (o)båtsfantaster säger)

Awh...


Så awesome. Kolla bara in Bills leende, så förstår ni varför jag smälter som glass i öknen.

Och det här framkallar skrattattacker... ;
Oroar du dig för Bill?
Tom: Ja, eftersom han är väldigt känslig. Jag tror att alla sångare är det. Han måste bara vara försiktig så han inte bryter ihop. Jag är orolig att han inte ska klara sig igenom turnén. Det är därför jag tar han om honom och ger honom té.

HAHAHAHAHA, Tomiboy 8'D Är det här något slags skämt, eller menar han allvar? Awh. Lite sött är det faktiskt. (Creds till ELINA ofc 8D)

JUST! Ni måste se 'My top ten', med Tokio, HAHAHA, jag seriöst älskar deras dans i Sydafrika! De är så omanliga, Billieboy och Gregor!

   Det blir fix inför nyårscupen nu, hehe, mst tvätta schabraket eftersom att det blivit smutsigt. Vi kanske drar in till Vällingby idag också, ska kanske kolla på en ny mobil eftersom att samsungen var lite krånglig. Mamma får den i sånna fall.

Kram på er!


My life.

... Jag vet att det är ointressant. Men ni får väll stå ut.

   Vi ska på bio idag, se nån film om... jag vet inte vad. Jag ska rida Märke 2 på Emma i alla fall har jag bestämt, ska bli jättekul eftersom att jag faktiskt kan hela programmet och att jag nu kommer få galopp! 8D (Ni som såg mig rida Dondy förstår nog, haha, eftersom att det blev trav alla galoppsträckor och nollor på det.)
   Just nu skriver jag på Kråkslottet (till allas förvåning...) och känner mig allmänt seg. Tyvärr åker jag inte till stallet idag, vet inte riktigt varför det inte blev så, men jag åker dit imorgon istället. Kul att Michan kommer tillbaka också, då är jag inte helt ensam!...

   Nu började jag sjunga på den här 'My life be like', haha, jag tycker fortfarande att den är grym :'* 

Puss på er.
  

Wu-oh...

Fint. Nu har man blivit beroende av SK8 också. Uh. Det måste vara något allvarligt fel på mig.

Like a beating thing

 

Jag såg dig när vi var små
Vi var bara sex år
Precis innan skolan börjat gå
Tänkte jag att jag dig ville få
Och nu när åren gått
Har jag dig fått
Du är det bästa som har hänt mig
Och som kommer att hända mig

Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag, jag älskar dig

Men nu har det gått en tid
Du mig inte ville röra vid
På samma sätt som du gjorde förr
Så stänger du din dörr
Men öppnar den på glänt igen
Och frågar vill du va min vän
Men det kommer bli svårt det här
För jag är fortfarande kär
Du är det bästa som har hänt mig
Och som kommer att hända mig

Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag, jag älskar dig

Men nu har du faktiskt ångrat dig
Du kommer tillbaka med kärlek till mig
Du är min största första kärlek
Du är något speciellt för mig
Och jag är så glad att jag fann dig

Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag, jag älskar dig

Du kommer alltid vara finast, alltid vara den som tar mig upp ur det svåraste. Och någonstans i ditt bruna chokladhav till ögon kanske du finner mig någon dag.

Oh...

... Allting blir bara tusen gånger värre när man väl tror att man ska bli glad igen. Tillslut är det väll bara jag och bästavän som stannar kvar, och så slutar väll hon också för att Donna försvinner. *deppdeppdeppdeppdeppdeppdeppdepp*
   Det kommer bli precis som med Disse. Jag lovar. Jag har inte snackat med Disse på hur länge som helst, och det är skittråkigt för hon var en så otroligt glad och fin person.

   Stick inte nu Elin. Tänk på... Mimmi?! Du skulle kunna börja rida massa fina hästar på Vällingby, det är bara det att du... Ja, du har inte gett det en chans.

   Alla försvinner då man väl tror att man har dem.

ÄlsklingMan borde inte få tro att någon ska dö, bara för att man vet att det kommer bli så.

Det går inte att vara utan någon
en riktig vänn
som fanns där, både då och sen

Fördelar är ingenting att ha,
det var du och ja'
inte någon annan
det gick fel ibland,
men vi satte det rätt igen
alla minnen, jag saknar dem verkligen

Vi försökte
bli något stort en dag
men det blev inte så
bara stort obehag
utan dig vid min sida fick jag kämpa ett tag
du och jag, det blev ett undantag

så många gånger
tårarna rann
alla minnen
de liksom bara försvann

försökte
få tillbaka allt gammalt
men ursäkterna, blev bara strött salt
i såren som öppnats igen
det gör ont
ja det gör det verkligen

det blir så
som vi inte ville

Ny header...

   Jag kom hem från Ellen för kanske en timme sedan ungefär. Jag lärde henne hur man handskades med Photoshop, och dessutom så gjorde hon en bild på Svampbob som var väldigt fin för att vara gjord av en 'nybörjare' (plus att jag lade händerna på den oooockså...). När jag väl kom hem så hade mamma och pappa varit och shoppat, och jag fick en superfin tröja av pappa! Sitter med den på mig nu, kunde inte låta bli för den var så varm och skön...

   Just nu lyssnar jag på Robbie Williams Bodies och svarar på urgamla rollsvar som jag inte haft ork eller lust att besvara. Jag har fortfarande inte riktigt lust eller ork, men jag måste faktiskt skicka iväg något. För att inte verka oartig eller ointresserad. För faktiskt är det väldigt fina svar jag fått.
   Men att skriva på Kråkslottet har jag lust till, haha! Vilken hycklare jag är...

  
Det blev en ny header också, rätt nöjd med den. Men jag måste verkligen fixa en ny bakgrund och allting, det ser hemskt ut! Skönt med måndag imorgon, ska dra till stallet och vara där en stund, bara för att. Pyssla lite med Jack trots att det inte är något tvång på det längre. Kanske har jag tur och träffar bästa också.

Kram på er.


HAHAHAHHA


Es ist einsam so wie du... Lass dich fallen... Awh. I'm in love. (ofc inte ritat av mig, men.. FATTA att jag vill vara den där draken? 8D *dregla*)
   Drar till Ellen snart, men just nu är det Kråkisch som gäller. Platta håret gör jag väll sedan, antar jag, har inte lust och ork nu. Förresten har jag märkt att jag saknar skolan, speciellt Marianne *fail* Nah, men jag saknar mina skrivböcker. Faktiskt.

   Igår vare' middag hemma hos Urme, kul att se Emma, och speciellt Carina igen. Det blev mycket skratt och framför allt väldigt god mat. Fast man saknade Freja... *sadface* Juste, ni måste bara kika in här och kolla in intervjun med Gustav, jag blir faktiskt lite rörd och sitter där och bara WOW vad den mannen kan säga bra saker! Ibland undrar man om de gjorde rätt val till frontman, haha... Gustav är grym och mitt lilla cutieface. 

   Såg Hannah rida igår också, på Frida. Dessutom red Carro på Jack och Nora på Kim, måste säga att usch vad min lilla nagellack är gullig ibland, speciellt då han står med öronen spetsade och på sin vakt... Haha. Han är söööeeet 8D

   Kram på er!

Julaftonen -09

Först måste jag bara tacka hela min fina släkt för de underbara julklapparna. Måste säga att trots att presenterna inte betyder lika mkt längre som det gjorde när man var liten och bara väntade på tomten.

   Ändå blev jag väldigt nöjd med vad jag fick, och vad som låg i min julestrumpa vet ni ju alla redan, hehe :3 Utav Sara, Per och Axel fick jag en dikt/skrivbok med knäppa grejer i, och jag blev rejält taggad på att skriva igen eftersom att jag inte haft så mycket idéer och så märkte jag att jag tappade lusten, var inte lika mer utbredd i mitt språk, så då slutade jag lite.
   Men nu ska jag börja skriva om en gaffel, så det blir nog bra! xD
   Sen fick jag också nagellack (limegrönt och knallrosa, precis som jag ville! 8D), en samlingsskiva (hur ska jag någonsin kunna tacka Axel..?), vantar utan fingrar och en almenacka med Tokio Hotel (WOHOOOOO. Min andra! 8D).
   Vi kollade lite på Kalle Anka och åt massa god mat, så min mage känns fortfarande sprängfylld och konstig, haha...
   Sen åkte vi hem från farfar, och väl hemma hade vi ny klapputdelning med de mer familjära presenterna, och då blev jag massamassa glad eftersom att jag fick en NY MOBIL 8D En TUUUUUUUUUTSCHSCRIIIIIIIIIIIIIN, Samsung 8D Sen fick jag massa annat också, som ett hårkit med plattång, våffelgrej, locktång och två grejer till :3 Jag fick en muffinsform till också, två skrivböcker, ridbyxor, garn... En bra jul helt enkelt! 8D

   Hoppas ni fick det lika bra!
   - Dock vaknade jag vid fyra och kunde inte sova mer efter det, hehe, jättekul... Nu spelas Lostprophets med Can't Catch Tomorrow här, så jag borde avsluta för att skriva lite knäppa grejer.

   Puss på er.

Julmorgonen -09


Jag vaknade vid 7 - jättemysigt med tanke på att jag somnade vid 12, 1, nått sånt...

Ändå, fast jag var lite grinig och trött på morgonen, så hade mannen med det stora skägget varit framme och lagt lite klappar i julstrumpan som hängde på handtaget till mitt rum.

I det första paketet (snarare ett kuvert) låg ett julkort där det stod att jag ska få vara med på Nyårscupen - på Emma båda gångerna! Därför sitter jag här med världens flin på mina läppar - för det ska bli jättejättejättejättekul! Sen fick jag andra småpryttlar också, som en fin klänning, ett urhäftigt halsband, en bok (Hästpojken), 'leksaker' - en Hello Kitty-katt och ett Hello Kitty-kinderägg, en handduk med Hello Kittytryck, muffinsformar och en kylskåpsmagnet där det står 'Du är unik, precis som alla andra' - vilket framkallade många skratt i mitt rum imorse. My mum and dad gots humor. Fick lite julgodis i strumpan också, och det blev några små sms till Miliaälskling under morgonen också! <'3

   Igår åkte vi över med Michans presenter till henne, kul att se henne då det var ett tag sedan. Hon fick en bild på henne och Nando, samt ett fint halsband med ett hjärta av små röda strasstenar och liknande örhängen. Seriöst, hennes katter är verkligen så sööööööta! 8D

   Nej, nu måste jag fixa iordning mig för att åka till farfar och fira jul, men det blir Kalles jul hemma. (bilden ovan är nyfotad, ville bara visa att jag är bok- och skrivtokig! :3)

Stora julkramar på er!
TomteMuw

Headerfix...

Just nu har jag fixat Emilias headerproblem, så nu har hon en fin blogg igen :3 

   Men snart, nu snarare, måste jag gå upp och göra mig iordning och sen blir det nog inte så mycket tid för datorn någe' mer :3

Puss på er.

Gårdagens ridning...

Det gick helt underbart! Trots en vägring så började jag äntligen rida ordentligt, för förut har jag bara litat på att Emma hoppar, men nu äntligen börjar jag hålla om med skänklarna och ändå ha ett ganska jämnt stöd i munnen så att hon inte rusar iväg som hon brukar. Vi hoppade kryss (fyra stöd, två bommar i ett liggande kryss) som var med på julshowen, och trots att jag då red Donna som jag aldrig hoppat innan, så gick det bra på Emma.
   Kan vara så att det är för att hon är en fantastisk hopponny? 8D
   Så när vårterminen börjar så är det grönt kort nästa, och sedan ska jag dirrekt vara på Anette om att vi ska få börja tävla. Visst vet jag att Emma blir galen då hon får hoppa bana, men det är alltid värt ett försök!

   I förrgår gick det okej, först skulle jag rida Halla, men sen kommer Viola och säger att jag ska rida Jack (vilket gör mig överlycklig, för det går så bra på honom) men sen kommer Stella och säger 'Nej, du får rida Musse istället' och.. HEHE. Det gick ju *hrm* super...! Han försökte bocka av mig några gånger, och var himla hängig på tygeln (och Åsa sa hela tiden att jag skulle mjukna, men det var ju det jag försökte göra, men det gick inte..!) men annars gick det väll helt okej. Sen kan jag alltid räta upp mig och dra tillbaka skänklarna en aning, men det är ett problem som kommer vara länge, därför är det bra att jag försöker tänka på det så ofta jag kan nu.

   Kul att Emma såg mig rida, och nästa gång lovar jag att säga hej till henne, haha, men det kändes lite konstigt att göra det när hon knappt vet vem jag är, haha! Men nästa gång... 8D

Puss på alla!

Tävling...

... Ni som gillar att blogga och älskar hästar kan ju kolla in här;
 

WOHOOOOOOOOOOO

... Olivia is baaaaack 8D Jag har saknat henne något otroligt, men nu är hon tillbaka och makes me happy. Vi måste få igång vårat roll igen.

(Ursäkta det här inlägget, men jag blev så glad att jag hoppade runt och skrek i några minuter, så jag tyckte ni kunde få veta det 8D)

Svar på ett antal frågor...

Klara: Vem tar fotona?
Svar: Det gör jag, eller min mamma. Ibland är det kompisar eller deras föräldrar också, men oftast min mamma! :3

Olivia: Såklart jag vann!!! Jag är ju bäst eller hur? 8D
Svar: You got it....

Jonna: Hej! Hur gjorde du en så vacker blogg? 8D
Det där gubben med hjärta i
gäskbokinlägget, och i första sidan som
du har bilder, vill ha en sån!
Hur gjorde du, gumman? 8D
//Kramizz Jonna - som du känner! Snakka i msn :P
Svar: Sidan jag använde mig av heter 'Designa din blogg', och där kan du lära dig massor om hur du ska göra och så. Tack förresten, berömmet värmer!

deppdeppdeppdeppdepp

   Ehe. Jag har jättekul just nu *harkel*
   Just nu går mitt liv ut på att lyssna på deppmusik och stirra sönder mig på vackra bilder på Bill. Om önskningar kunde slå in, så skulle jag självklart sitta i Bills famn just nu och vara glad och pilla med hans vackra svarta hår och vara allmänt älskad av honom.
   Det finns så många vackra bilder på honom, som får mitt hjärta att hoppa över flera slag tills jag blir helt matt i benen trots att jag sitter ned. Jag vill se honom le mot mig. Det skulle vara helt magiskt. Underbart. Sjukt.
   Men drömmar är drömmar.
Miss...

Usch. Jag är så himla sur. Varför, varför, varför vann inte Calle? Han hade en grym röst, han var personlig, go, glad, och han gjorde mest framsteg. Idol var inte till för att hitta en artist som var perfekt från början och som sjöng rent, klart och bra. Jag minns att Laila sa en gång att meningen med Idol var att hitta en som utvecklades bra. Erik utvecklades inte ett dugg, han sjöng bra från början. Det gjorde Calle också, men den killen som satt och stirrade ner i golvet hela tiden och som var pionröd i ansiktet och som alla frågade 'letar han efter någonting på golvet' - den killen finns inte mer.
   Nu är det en Calle som ser rakt in i kameran, ler och tar hela världen med storm. När Erik föll för att han var för duktig, stannade Calle kvar på fötter som den stjärna han är.
   Och nej, han går inte i Memphis. Han går mot New York, LA, musikindustrins ljusa vrår där han kommer lysa upp mer än vad någon annan kommer kunna göra.

   Jag säger bara han är grym.

Brumman...


Jag har börjat droga IDOL-klipp, speciellt den här! 'Mr Brum' xD

Nicklas Hocker...


Han är grymmast.

Luuuuuuuuv på honom 8D (Skönt att han sitter och diggar sin egen musik dessutom, man blir så himla medryckt!)

.... och på han!;

I got tears in my eyes...

... An deiner seite-musikvideon får mig att gråta. Och le. Och rysa. Och bli himla taggad inför konserten. Att se dem lyckliga mellan konserterna, det är balsam för min själ, haha. Och när jag såg Gustavs leende, ett ärligt och sött och underbart leende, blev jag som tokig och skrek och grät. Ehe. Jag är verkligen inte konstig.
   Och nu har jag insett att i julklapp vill jag ha att jag får följa med Mr Billieboy och hela karavanen ut på Humanoid-turnen och bara vara med dem.. Haha. Wishes

   Nu kom jag på att det är tre dagar kvar till julafton och jag måste hitta något fint till bästavän och slå in julklappar.
   Och An deiner Seite står på repeat och jag känner mig tvungen att byta för att inte bryta ihop.

Önska mig lycka till.

All we had...

Jag vaknade nyss, skönt med sovmorgon, och det är vitt och kallt ute. Igår lyssnade jag väldigt mycket på The Killers Day and Age, och jag måste säga att vissa låtar på den skivan är helt underbar och jag blev åter igen beroende.
   Findus ligger ovanpå soffkanten justnu, och hon är så himla söt. Så jag antar att jag borde avsluta :3
   Det blir stallet och städning och julklappsinbakning idag, men vi får se om jag hinner allt.

Puss.
Eran Muw.

This is the world that we live in...


Verkligen en grym låt, som spelas på repeat för tillfället. 8D

   Nu är väggen nästan kal på affisher, så jag ska sätta upp en större Tokio-affisch som jag köpte i Danmark under höstlovet och även en kalender. Dessutom röjer jag skrivbordet så att det ska vara snyggt, och sen, om jag hinner, går jag på väggen vid sängen också. Det ska bli rent och städat!
   Liksom, att jag gillar Tokio Hotel, det vet alla. Därför städar jag. Hehe.


Björn spelar wow


Jag dör. Jag dör. Jag. Dör. Min humor är på topp idag 8'D

...Och så nu börjar jag tänka på Elias, starkt saknad på honom.

Bollar och katter

Matchen gick konstigt igår. 98orna var grymma i alla fall, de gjorde alla målen, medans jag inte hade något flyt alls och glömde bort hur man höll i en boll.

   Sen på kvällen blev det Cats. Måste säga att den är helt, helt, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt fantastisk! Jag önskar att jag var så smidig och sjöng så bra som de gjorde, för jag blev helt rörd.. Och Per var dessutom jätteduktig han också, speciellt när han väste som en vampyr (hade det något att göra med Twilight, tro? xD) och fick mig att hoppa till. Grymt var det i alla fall.
   Idag blev det pepparkaksbak (och mamma triumferade med att veta vad 24/7 betydde, wow, I'm proud) och alla blev brända, men det gör nog inte så mycket.

   Resten av dagen går åt med att skriva, städa och... mysa.

Kram på er.
Muw

tråktråktråktråk...


Och eftersom att jag har så tråkigt, så firar vi med en bild jag tog igår. Inte något mästerverk, men jag tyckte den var fin.

Liksom, han tar upp mina tankar 24/7. Typiskt mig att inte ha någonting annat att tänka på, he he, förstå ironin...
   Match idag, med 'småbarnen', 98;orna, ska bli kul att spela med dem, lite av ett återseende tycker jag :3 Sen blir det stallet, och sen Cats. Photoshop är snällt mot mig också, röda fläckar i ansiktet försvinner med ett kapling. Ingen ironi här inte. Photoshop är det enda som gör mig söt nu för tiden.
   Michan är typ det enda bra på hela dagen just nu, hehe, måste bara citera henne; 'Då får du ingen konkurans :-D haha fan vad jag låter vuxen ibland <3' sötnöt hon är!

   Hihi, nu kom jag och tänka på en låt jag älskade att sjunga då jag var liten, mwuahahahah...
   'Jag är en liten undulat
   Som får så dåligt med mat
   För de jag bor hos, för de jag bor hos
   De är så snåla

   De äter sill varenda dag
   Det vill jag inte ha
   Jag vill hellre, mycket hellre,
   ha coca cola och glass!
' - old memories...

   Hehe, dagen fortsätter...

Eran Muw


Drog


Jag blir bara mer kär i honom varje gång jag ser honom.
Tänk mig där brevid honom, samma min, och vi kommer se perfect ut.


Woho. Min dag är trög. Därför drogar jag Bills fina face.


Det skulle jag aldrig ha sagt...

Första dagen på lovet blev ju katastrof, hehehehe.
   Bad därför om en uppiggande låt av en kompis, sen blev man fast. Lyssna och njut, gott folk!


Den är ännu bättre som speedad! xD


Puss.


My funny moments...Asså, gud vad jag garvar! 'Juice.. Douze...? Douze... Jucie!' 

                  Han är sööööööööööööööööööööt.

Dagens hiss :3


Lov! Liksom, hur skönt är inte det?! Massor med Kråkslott, massor med musik, massor med julmys. Men jag hade hellre velat ha någonting med han också. Det känns som om jag saknar honom redan. Jag borde nog inte känna så redan, det känns idiotiskt, dessutom... Det blir aldrig vi.
   Men det ska bli skönt med massor med stallskit under naglarna varje dag i alla fall. Får se om jag drar dit redan idag :3

jagärkärjagärkärjagärkärjagär..

... och det är ett stort problem. Vissa vet vem det är, andra inte, men.. förut var det bara dolda känslor, jag visste inte alls vad jag tyckte. Det var liksom på lek, att jag låtsades tycka om honom. Men jag tycker om honom nu. Jag tror faktiskt att jag gör det. 
   Vi brukar inte prata alls, knappt se på varandra, men det där leendet, jag tror faktiskt att jag blir varm i hela kroppen. Och aldrig, aldrig ler han så mot mig. Jag vill att han ska se på mig, tycka att jag är fin, men så kommer det aldrig bli. Jag har bara en vårtermin på mig att visa mina känslor för en kille jag knappt pratat med förut och som jag inte ens vet om jag är 'kär' i.
   Faktiskt hoppades jag på att få se honom idag när jag gick hem från skolan, kanske säga godjul och vara trevlig. Säkert hade jag blivit pionröd och stammat. Eller inte. För sån kärlek är det inte, att jag blir nervös och tänker på hur jag ska bete mig. Utan... Jag känner mig lugn på något sätt.
   Mitt andra problem; vi skulle aldrig passa ihop. Dels för att det skulle bli stor uppståndelse om vi blev tillsammans, liksom, förlåt, men han är inte alls nån modell som skulle få hjärtan att smälta, utan bara en normal kille. Det är där jag ligger just nu - jag blir kär i töntar. Det låter säkert helt sjukt, men... Bill och Tom kan vi säga är töntar, i vissas ögon. Jag gillar speciella killar, som ser ut som de vill och som varken är för överdrivna eller för tillbakadragna. Han är tillbakadragen och tyst. Men fin. Och det är det jag tycker om med honom.
   Jag kommer aldrig bli någon som drar runt med min fjortis till kille som röker och är allmänt häftig, jag, som jag sagt förut i något inlägg, älskar myskvällar hemma. Jag behöver inte gå ut och festa och så, jag vill ha kärlek. Dels för att alla mina kärlekar slutat i katastrofer, dels för att jag vill ha ärlighet.
   I min värld så spelar utséendet en roll, men... Inte längre. Tror jag.
   Problemet är om jag börjar prata med honom, och han får känslor för mig och jag egentligen inte vet vad jag tycker, vad ska jag göra då? Liksom, jag vill inte göra honom ledsen, bara för att han är en grym kille och jag tror att vi skulle kunna bli bra vänner. Men om han inte går över till gymnasiet, och jag verkligen har känslor för honom, kommer jag bli ledsen?
   Jag kanske får köra på att gråta som jag vet inte vad och kasta mig in i hans famn på skolavslutningen. Jag skulle ju inte framstå som ett psycho då.
   Första raden, åttonde. Första raden, åttonde.

   Hur ful vissa tycker att han är, så tycker inte jag det. Äntligen har jag insett att det är insidan som är viktigast.
   Om det blir något mellan oss, det vet jag inte. Jag vet inte om jag vill det än heller. Men jag vill att han ska se på mig, vill att han ska vilja... vara min. Just nu. Säkert är det mitt hjärta som strular efter så många gånger det har blivit krossat, men jag behöver faktiskt bli kär nu. Behöver få lycka.

   Kanske är han på åttonde platsen den rätte. Jag hoppas det i alla fall.


Globentankar...

Haha, grym humor lilla Rosel har! Fatta hur mycket jag garvade?

                                      Puss på henne.


Nu blir de krönta...

Den här låten är verkligen grym. Jag kan inte sluta lyssna på den, för den väcker en riktig lycka i mig, på något sätt. Kent är verkligen kungarna av Sverige, med genomtänkta texter och berörande ljud. Dock går mitt beroende i toppar och dalar, vissa dagar älskar jag Kent som jag vet inte vad, och ibland vet jag inte alls varför jag tyckt om dem förut. Men att de betyder mycket för mig, det vet jag.
   E.M.D och Håkan Hellström får vara hur bra de vill, (och den sistnämnda är så Svensk en musiker kan bli, eftersom att låtarna är så himla svenska) men ingen, någonsin, slår Kent. Så är det bara.
   Jag säger som Anders Bagge sa till Reza; Man är så stolt över att vara svensk med dem.

   Och jag, jag är stolt över att bli beroende av Kents låtar.

It's mittwoch, and I'm in love...

   ... I Bill såklart.
   Det gick faktiskt förvånansvärt bra igår på markarbetet. Tydligen hade Emma flippat under fredagslektionen, så jag kände mig smått stolt över att det gick så lungt som det gjorde. Jag fick biverkningar av svinsprutan under hoppningen också, så jag satt och frös och hackade tänder och aldrig någonsin har jag velat komma ifrån stallet så snabbt som jag ville då. Emma gick fint trots att det var gummisnoddstvång, och jag var väl rätt nöjd med min egen ridning trots att min sits precis efter hindrena var julgransljus.
  
   Seg dag idag, har äntligen fattat någonting av vad jag gör i matten. Dessutom tror jag att min näsa har blivit sned efter alla snöbollar som tryckts upp i mitt ansikte, skämt åsido förstås 8D
   Lunchen var bäst på dagen. Jag, Jossan och Ida ägde everybody! <'3

   Idag blir det 49682592672759692750305727 timmar med Kråkslottet som gäller, har en och en halv bok att skriva av klart ungefär tills imorgon. Dessutom måste jag hitta adresse till Tokio Hotel till tyskan. I got a life.

   Puss på er!
Eran Muw

Finaste <'3
Du är finast gmn <'3


If I can'tÄr det bara jag som älskar då de rappar 'Gangsta' i den här? Grym är den i alla fall, tänker bara på killarna i klassen, haha... Dagens hiss btw.

Måndag...

Hun <'3Äääälskling <'3hihihihihi <'3Lillagubbenutanprickar <'3Awh <'3Hihihihihihihi..Lillpåwnie

En stor hög med bilder från igår, och det var inte ens alla, men de bästa. Jack gick lektionen innan och var superhyper, stegrade lite och så, men han gick super sen, kanske ännu lite piggare än vanligt och ryckte huvudet upp och ned i traven lite då och då bara för att han nog kände sig lite understimulerad då vi travade runt på en volt hela tiden. Jag satt och såg ned på mina händer hela tiden, men det gjorde inte så mycket. Försökte se uppåt i alla fall.
   Btw, jag kände mig väldigt nöjd med gårdagen, men mina fötter ska rättas till nu, detsamma med hållningen! Jag sitter som en säck potatis, som mamma så fint formulerade det.

   Idag blir det Emmatjockis, och det kommer gå super det med. Måste sköta Mimmi åt Elin, men kommer nog inte hinna göra allt. Jag hoppas på en bra ridlektion idag också.

   Puss på er.
Eran Muw.

World behind their wall...

Låten, musikvideon, Bill och Toms hund och dessutom hela deras crew ska ha så himla mycket applåder. World Behind My Wall-videon var grym, dessutom blev jag kär i typ alla 'inläggen' (från TH TV tror jag att det var) och... Tvillingarnas hund är bara för.... SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT *gråta som ett litet barn*
   Bill ser ut som en docka, hela tiden, har gjort en scan på ett videoklipp som får mig att svimma. Dessutom är han typ osminkad, så... Gud. Han är wonderful. 

   Snö (äntligen!) idag då, och Sohrab är ju så fin så att han mular mig efter att en lärare gått förbi. Najs. Tyska idag också, min dag kan inte bli bättre med snö, vaccin, tyska, World Behind My Wall-videon och tillslut ridning. Min arm kommer göra ont. Dessutom ska jag lämna in mina nio skrivböcker till Marianne på torsdag, så jag måste skriva av hur fort som helst. Wish me good luck..?

   Puss på er, allihopa.
Eran Muw

Finaste...... Varför gråter jag när jag ser det här? Speciellt då Bill pratar i början om Tom och hans relation till varandra, det är så FINT! Låten är grym också, uppskriven på önskelistan såklart. Dessutom lovar jag er att jag aldrig tänker förstöra en konsert genom att skrika, jag ska sjunga med så högt att hela Globen hör. Promise.

'What we got is pretty rare, I think.
We are probably going to spend the rest of our lives together,
We'll never part.
Tom and I are going to go off together, into the night' <'3
(dessutom, lyssna på Bills underbara, ungdomliga röst... I never gonna fall in love like this anymore. He's my only one, and I never change)

Puss på Billyboy.


Msn-problem...

Jag vet inte alls vad jag håller på med nu. Igår funkade inte msn alls, så då tänkte jag tillslut att 'men gud, då raderar jag och laddar upp det på datorn igen då', och så funkar inte internetuppkopplingen trots att jag kan gå in på alla andra sidor. Fatta hur irriterad man blir? Nu försökte jag igen, och då kom nedladdningsgrejerna upp, men då fanns de ju fortfarande kvar på datorn?! Så då jag kollar på 'Kontrollpanelen' och så, så finns programet ändå inte där, och inte i 'Start'-menym heller. Men sen provade jag nu att logga in igen, och då funkade det. Isch vad jag blir arg. Så nu går det att logga in, men jag hittar inte programet igen om jag stänger ned det.
   Så då goes Muw smart och fixar så att MSN öppnas upp då datorn startar. Men jag vet ändå inte om MSN ligger på datorn nu owO

   Ni förstår mina problem. Yeah. Men nu ska jag gå och städa i källaren efter att jag svarat på ett rollsvar.

   Puss på er.

The winner takes it all...

Olivia goes skryyyytig 8D Men hon var duktig i alla fall, oavsett om jag borde ha vunnit (a)


Julshow 2009

 - Det blev knäppt. När man kommer till stallet får man höra att man kanske ska få rida Bella, fatta om jag blev glad och ledsen på samma gång och ville bara gråta. Det blev inte Bella. Det blev Donna. Och snacka om att det var dålig planering med allting.
   Massor med glitter på hindren, kanske en kvarts framridning, dessutom en häst jag ridit en gång innan. Vad är det lika med? Katastrof ja! Jag som ville rida Emma och äga ut hela världen. Men det gick som det gick. Jag tog mig runt efter 2058693865868230583858 vägringar, (som inte gav en minus elr nått, happyface på mig) och självklart var det Olivia på Halla som vann. Halla hoppar ju verkligen allt. 
   Donna var btw helt galet pigg mellan hindrena, och seg precis innan. Alla säger att jag inte verkade använda mitt spö, men saken var den att jag använde det typ överallt förutom precis innan och över hindret. Snacka om katastrof ännu mer. Den som tyckte det var bra räcker upp en hand. Just det. Inga händer uppe. 
   
   Luciatåget var rätt grymt, vi sjöng falskt och fel men det gjorde verkligen ingenting. Ändå måste jag säga att det var urdålig planering på alltihopa, hästarna hade inte ens sett hindrena än (som var täckta med massor med glitter och läskiga saker) så... Jaja. Jag åkte inte av i alla fall.

   Om jag hade fått rida Bella hade det blivit massor med tårar. Enligt Hannah hade de funderat på att låta mig rida henne, men hon skulle väll få hjärtattack och dö mitt i alltihopa. Om jag hade fått rida henne hade den här dagen blivit riktigt minnesvärd. Min och Bellas sista ritt tillsammans, och hon skulle vägra på säkert allting, eller så skulle hon bli så hoppglad att jag var tvungen att avbryta hela ritten.

Nej, nu måste jag stoppa här, för jag håller på att gråta sönder mig.

Tack och hej
Lussebulle.

My drug...Det är typ 12040683820582806973857295285372728928 gången jag lyssnar på den här nu, och jag är fortfarande lika kär. Tänker på mitt och Olivias roll då Calle tar i från tårna, visst låter det lite falskt, men i den här låten kan jag känna den här idiotiska lyckan man känner då man är med den man älskar.
   Mitt och Olivias roll är seriöst det finaste som finns. Jag gråter av det, speciellt då jag typ får damp och skriver över 10 000 tecken bara för att jag blev så himla... lycklig. Så är det att kallas Muw och vara helt galen i sina roll.

   I'm flying
   My heart is taking over
   The world is flashing by
   Higher!
   Higher!
   Higher!


    Kärlek på Emma dessutom, och på lilla Jack som kom travande till mig i hagen (visserligen skulle de få mat) men han är söt i alla fall.
   Nu blir det Robinson, och planering för imorgon eftersom att jag fortfarande inte bestämt hur jag ska hoppa.

Puss på er, ni små marsipangrisar!
Eran Muw


Hjälmprydnad

HAHAHAHAHA x'D

Jag tyckte ni behövde ett gott skratt.

Såhär skulle det alltså sett ut om jag hade ridit med mitt tjocka glitter. Men jag vill inte se så crazy ut, faktiskt. Så jag håller mig till vanligt. Men... Ja. Njut av bilden och min luggslitna hjälm.

Puss sålänge.
Eran Muw


Julshowsplaner...

... Det blir hoppning för mig i alla fall! Jag får dock rida Random, Okänd eller Frågetecken, men det kanske blir EmmaFemma ÄppelPäppel också. Vi får se vad Annie sätter mig på.
   Jag tänker i alla fall vara Pepparkaksgubbe, men hur jag tänker se ut eller vilka hinder jag hoppar (det är poänghoppning) får ni veta först efter! :3
   Pappa kanske ska filma i alla fall.

   Genrepet gick faktiskt bra, mycket flum och skratt och pepparkakskull, och oavsett om jag knappt kan sångerna så kommer det gå skitbra! Hihi.

Jaja, nu måste jag fixa lite mer inför julshowen och så.
Önska mig lycka till btw!

Puss och Kram
Eran Muw


Go Calle...

Seriöst, nu tar han och vinner! 'Higher' var grym, blev nästan tårögd och satt och tänkte på mig och Bill hela tiden. Kärlek på honom. För musik ska förmedla känsla, och/eller kärlek, och det var just det Calle gjorde. Hade gjort vad som helst för att byta plats med Ida som är i Globen nu.
   Men jag ska ju få se Tokio Hotel, så vem klagar? Inte jag!

   Hi hi. Nu sprängs min mage av popcorn och jag längtar ihjäl mig efter Olivia, så... Yeah. Jag antar att det blir duschen nästa, och sedan ner för att skriva upp 'Higher' med Calle på önskelistan.

Puss på er.
Eran Muw

(och tyvärr får ni inte se mig dampa loss på Emma på julshowen, tyvärr.)


Till min lilla värld


Mitt ljus <'3Jag älskar dig
tack för att du lyst upp det mesta som varit mörkt


Min ängel...

<'3Tårarna bara rinner
och jag saknar mer och mer
minnen, drömmar
det är bara det jag ser

Du är finast älskling, glöm aldrig det.


Regler gäller inte längre...

Nej. Verkligen inte. Jag kommer alltid minnas den Gyllene Regeln som man lärde sig i småskolan; Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vad mycket skit jag måste få ge till folk då egentligen.

För jag har faktiskt försökt att vara trevlig,
att bli en snurrande jord
att bli behövd.

Men vissa har bara gett mig skit efter det.
Struntat i konsekvenserna, och lämnat mig, helt utan förklaringar.

De är de som har problem.
Som inte ens pratar med en efter det,
som skiter fullständigt i om man hör av sig.

Jag gav dem aldrig skit. Jag älskade de flesta av dem, och en var som min storasyster.
Men jag kan inte säga att jag älskar henne längre, då hon visar att hon egentligen inte brydde sig ett dugg.


Vilka samtal vi hade egentligen. Jag sjöng för dig och... Ja. Fan vad jag saknar det.
Men du kommer aldrig få tillbaka det,
inte längre.

För det var du som förstörde.

Ta åt dig, är du snäll. För jag gav aldrig upp hoppet om att ses.


Brandlarmsfilosofier

Nu sitter jag här framför datorn, Automatisch vrålas ut i högtalarna och jag är allmänt trött. Om jag inte drar ned så kommer jag aldrig höra om brandlarmet går igång. Gör det någonting? Ingenting alls. Måste säga att Humanoid-skivan både växer och sjunker, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Fantastisk är den, underbar, helt grym, men om den är bäst? Nej. Zimmer är också grym, men ingenting slår Schrei so laut du kannst. Faktiskt.
   Men Welcome to Humaniod-turnén kommer ändå bli helt underbar, dels för att jag ska få gå och se den, dels för att de kommer spela andra låtar också. Och självklart kommer jag längta sönder mig efter att få se Tom mima och spela piano. Som sagt, det kommer bli grymt.

   Vi fick sluta tidigare i dag, två timamr och tjugo minuter tidigare faktiskt. Überskönt! Det blir stallet ikväll eftersom att jag ska kolla grejer inför julshowen, och det kommer också bli kul eftersom att jag måste åka buss och är livrädd för människorna på den. Men det gör nog ingenting, tror jag.

   Ny skrivbok idag då, har inte börjat skriva på den ännu, men det blir väll ikväll eller imorgon den kommer till användning. 9onde nu då, och jag vet inte riktigt hur länge jag ska orka hålla på. Snart blir ju väskan överfull, haha.

   Nu blev det konstigt nog Humanoid som spelas, så jag antar att jag borde börja avsluta.

Ha det så bra!
Eran Muw


I just fell in love...

 

Awh..
Det där är jag när jag ser Bill. Helt seriöst.Så puss som jag vet inte vad på honom <'3


I need a break...

Usch. Idag har det varit en urstressig dag. Först hade vi läxförhör på tyskan, massor med die, der, das som jag övade på kvällen innan och tyckte inte alls det satt ordentligt.
   Provet gick bra i alla fall. Sen var det dirrekt upp och ha luciatåg som gällde, levande ljus i håret och allting. Satte dikten perfekt och inget stearin i håret, wow! Sen var det ner och skriva lite på Kråkslottet (det här kallas då paus) och sen nästan dirrekt skulle jag ha matteprov. Tror jag tabbade till det hela rejält.
   Sen var det lunch, lunchrast med lite plugg inför engelskaprovet och sedan engelskaprov. Det tabbade jag mig nog också på lite, men det gjorde inte så mycket eftersom att jag blev rätt förvirrad.
   Sen nu, om två timmar blir det handboll och matteläxa med mamma. Och i helgen blir det Lucia i stallet....

   I want a break! *andas ut* 

   Måste säga att jag älskar tjejerna i klassen också, så snälla och behövda. Jag älskar er.

Puss och Kram
Eran Muw

Photoshop...

Nu har jag suttit och lekt en stund, och det blev urroliga bilder då jag äntligen har kommit på hur man tar bort rynkor, byter färg på grejer m.m... Jättekul ju! (Speciellt då man inte alls ser trött ut längre och man får rosa läppar!) Dock känner jag att man inte behöver redigera speciellt mycket, jag menar, spela roll om man ser trist ut?! Det är ju jag.

Nah, nu blir det mer fix. Tänkte bara säga att det borde vara mer Photoshop för folket 8'D

Puss sålänge.

Everytime...

Blickar ska inte kännas som förlåt. Blickar ska inte kännas som hejdå, utan på återseende, vi syns imorgon.
Men så känner jag inte längre.
Jag blir bara ledsen då jag ser dig, för du ser inte lycklig ut längre.
De har dig kvar för att du var gladare än de trott, men... Nej.

Jag minns inte någonting, och det är jag ledsen över. Jag minns hastiga glimtar, inte mer. Jag minns bara små korta stunder av ett helt år, och jag minns bara delar av mina samtal med mamma om dig, hur bra eller dåligt det gick.
Mina sista tårar är det sista minnet av en livstyp jag trodde skulle hålla i sig ännu längre än vad den gjorde. Tänk om jag hade vetat att det var sista gången jag satt på dig, sista gången vi hade förbannat idiotiskt kul tillsammans.

För på dig kände man sig nöjd med vad man hade. Inte satt man och var avundsjuk på vilken häst någon annan red, nej, man var bara nöjd om man red dig. Jag var aldrig avundsjuk på någon annan ryttare, aldrig, aldrig, aldrig.
Dels för att ingen annan ville eller kunde rida dig, dels för att Anette nog visste att jag skulle få ett sammanbrott om jag red någon annan.

Så första gången i hoppgruppen efter juluppehållet blev en chock. Ingen Bella, utan en tråkig Moulina. Jag visste redan svaret. Det skulle aldrig bli Bella igen. Aldrig.
Jag var inte för stor, inte alls. Men det var dig det var fel på.

Jag grät inte så mycket i början, det blev tårar senare. För jag slutade aldrig hoppas, jag tänkte att 'Jag kanske kan få henne någon gång på markarbetet' men... Det blev aldrig så. Då sommarlovet kom gick allting för snabbt. Åsa tjatade länge om att 'snart måste ju Bella pensioneras', men jag ville inte inse det. Inte då.
Men nu förstår jag.

Sista tävlingen.
Allting var perfekt.
Vi fick rida fram i lilla ridhuset.
Jag var helt ensam med dig tillslut.
Lite nervös var jag, men du var glad och pigg.
Sen var det dags att gå in i ridhuset, rida fram lite till och sedan var det dags.
Du var glad och pigg då också, rusade lite och jag tänkte att 'nu går det undan'.

Det gjorde det också. Du rusade förbi tre hinder, var snabb som en räv och väntade inte på några
kommandon från mig.
När vi väl red ut från banan var du så stolt, så stolt. Det märkte vi alla.

Jag satt av för snabbt. Visste inte att det var över.

Och alltid kommer jag minnas det Emma sa till mig en gång; "Du är ju den enda som kan rida henne."

Vi är radarparet som gått igenom det mesta, älskling. Det kommer alltid vara så. Det vet jag.

Jag älskar dig.

Älskling <'3


Hon är bäst....

Ja, faktiskt. Mitt äppelskrutt vid namn Emma är den goaste, sötaste, underbaraste hästen på hela jorden. Igår när jag red... Den hästen gör mig lycklig. Det har hon alltid gjort, och den där sadeln är underbar också. Nyårscupen nästa säger jag bara.

   Synd att Michan inte var med bara, det kommer bli massamassamassamassamassax1000000000000000000000 tråkigt utan henne ju. Tänk om jag inte ens får träffa henne igen? owO
   Nej, nu får jag sluta tänka så negativt. Faktiskt. (För det orkar ju inte ni läsa om...)

Puss och Kram
Eran Muw

äppelpäppel
Det är liksom vi för alltid älskling.


Oh my gånger 10000000000000000

   Jag har hittat min jag-saknar-men-är-glad-i-alla-fall musik. Måste säga att pianoballader utan någon som sjunger och förstör har blivit min grej. Har redan haft med den här låten i ett inlägg innan, men... Usch vad hon är grym! Jag blir bara helt varm i hela kroppen av det här, och beroende också!Jag kommer aldrig mer klara mig utan den här låten, alltså. Så idiotiskt fin och bra att det...
Aia.

Puss och Kram
Eran Muw


I got problems..

Trist dag idag, massor med läxor och sånt som man inte alls vill hålla på med. Dock blir det stallet ikväll, och det kommer bli grymt eftersom att jag ska få rida Emma igen på två veckor blir det nu. Det lyser totalt upp min dag.

   Nu har jag också börjat på en ny bok. Det blir två söta syskonhomopoikar som blir offer för kärleken. Totalt kär i början, än så länge i alla fall. Nån som vill läsa? Haha!

Puss och Kram
Eran Muw

Let's Photoshop...

Nu drar fotobloggen igång, woho! Happyfaces därute eller? :3

JellybeansJellybeans i HjärtaJellybeans redigeradJellybeans trasig
Och den är bjuder jag på...
 Pink hair
(som alltid måste ni klicka på bilderna för att få dem större, och jag beklagar den dåliga upplösningen, vet inte varför det blev så... owO)

Puss och Kram
Eran Muw


Som en liten tröst liksom...

...Så får ni också som dagens hiss en Chipmunk-låt.
(och tänk dessutom på Fehim så förstår ni varför jag dör av garv.
I got a life.)

Kram
Eran Muw


Think twice

Wow. Jag skrev inte något igår. Det borde vara rekord, haha.
   Btw, jag är trött och har ingen ork och mitt finger gör ont och jag tröstdeppar med CHIPMUNKS så min dag skulle nog kunna vara bättre. Ingen snö heller. Idétorka på Kråkslottet dessutom och jag har inte någon lust att skriva av. Hur ska jag bli klar innan jullovet? 4 böcker kvar. Dessutom massor med prov och läxförhör och skit att jag bara blir helt förvirrad. Hjälp mig?!


My fingers still walkin'...

Lussekattsdeg är mums :3 Jag och mamma har knådat klart och skjutsat in allt i ugnen, och jag har bestämt mig för att smaka en innan jag somnar totalt. Matchen idag gick åt h-----e och jag stukade fingret. Jättesmidigt med tanke på att jag ska spela match imorgon också.
   Luciatågsträningen var superrolig. Måste säga att det kommer bli skitkul att gå, och det här mötet var så... bra. Dyrkar U-sek or what?! x'D

   Nah, nu ska jag gå ned och sociala mig lite.

   Puss och Kram
   Muw är en banan

I'm waalkin'...

GO CALLE!

Medans Tove och Erik bara tabbar sig och sjunger falskt, är Calle en total klippa som är sjukt underbar och fantastisk och... Han är värd att vinna. Andreas kan sitta och säga att Tove har en plats i finalen hur många gånger som helt, men tjejen kan bara sjunga en viss typ av låtar. Samma sak med stackars Erik som jag undrar hur tusan hans röst mår egentligen. (Bill och cystan, säger jag bara. Varför händer alltid sånt fel personer?)

   Jaja. Nu har jag ätit chips så hela magen håller på att sprängas, och så nu ska jag gå och duscha och förhoppningsvis tvätta håret innan jag checkar av i Kråkslottet lite. Känns skönt att jag äntligen känner att jag inte har så mkt press i boken, känns som att alla känslor faller på plats och jag tänker efter bättre innan jag skriver. Dessutom skrev jag ett av världshistoriens bästa rollsvar idag i jagform så att en viss liten Missispippi blev beroende.
   Folk är så söta <':

   Sen måste jag säga att jag saknar Olivia. Så om du kollar in här, kan du väll skriva nått så jag inte känner mig fullt så ensam? Jag älskar dig, vet du. Jag trodde aldrig man kunde bli såhär beroende av ett roll. Promise.

   Nah, nu ska mitt hår få en svängom.

Puss och Kram
Eran Muw

Oh my...

(Förbered er nu på världens längsta inlägg typ, och orkar ni inte läsa gör det verkligen ingenting. Stay perfect.)

Kan jag säga att jag är kär i mig själv? - Haha, egoistiska jag (A) Nah, men idag mår jag riktigt bra. Första känslan på morgonen var kanske inte den bästa, ville bara somna om och glömma min existens helt... Men så får det kännas. Det måste få kännas så, så att man kan gå vidare.

   Jag har fått reda på vad som gör mig glad. Musik. Hästarna gör mig visserligen också glad, men vad får en inte att gråta ut och sedan inse att man nog ska ge livet en chans, om inte musik?! Jag menar, det finns allt.
   Sen är jag också trött på alla som trampar på folk för deras musiksmak och klädstil. Folk får se ut precis som de vill och lyssna på precis vad de vill, bara de blir lyckliga av det. Går jag i mjukisbyxor gör jag det, och jag är trött på att känna att om jag sitter på bussen med ridskor så måste jag skämmas skitmycket. Vill inte visa min mp3 för mycket, om någon skulle se att jag bara lyssnar på Tokio Hotel. Det är skitfånigt, egentligen. Att jag inte vågar stå för vem jag är. Men det blir så, när alla ser helt översminkade ut och beter sig bitchigt mot alla andra som de inte tycker om.
   Liksom, var försvann artigheten? Förut var man helt lost om man inte hälsade på någon.
   Inte för att översminkade fjortisar inte kan vara snälla, men det är den känslan man får när man ser dem, så där överlägsna. Jag kommer aldrig mer åka buss om jag måste känna den där känslan, att 'Oj, här kommer jag i smutsiga ridkläder och de sitter där i sitt nytvättade hår med nylagt smink och är så himla perfekta'.

   Oh god vad jag låter nedlåtande. Egentligen. Men det är så man känner, speciellt jag som redan får skit för vad jag lyssnar på. Till exempel frågade jag en tjej, nämner inte vem, om vilken musiksmak hon trodde att jag hade. Svaret kom, kort och gott, 'Typ hiphop, NRJ och sånt...' 
   Jag kan hålla med henne. Till viss del lyssnar jag faktiskt på sånt som kommer på NRJ och The voice, men det är bara vissa låtar som jag kan säga att jag tycker om. I can transform ya är tillexempel jättebra, men såååå uttjatad. Det är samma sak med Jason Mraz - hans I'm Yours är så grym men så uttjatad den också. Samma sak med Takidas Curley Sue, det känns som att man får huvudvärk om man hör den en enda gång till...

   Man måste låta folk släppa den delen av sig själva som riktar in sig på alla andra. Man måste få vara egotrippad i det här stadiet, bara vara. För alla är så perfekta. Om man skulle göra en enda ändring, skulle det inte vara samma person. Det är till exempel därför jag inte opererar bort mitt födelsemärke. Det kommer få sitta kvar tills jag inte vill ha kvar det längre, eller tills jag inte mår bra av det. Men jag är perfekt med det. Det är jag. Alla kändisar som opererar sig, blir de så mycket perfektare?
   Alla operationer, syftar nu lite på Michael Jackson, de blev inte snyggare. De gömde sig bakom en fasad som inte var deras egen. Den Michael vi såg tillslut var inte Michael Jackson. Jag hoppas ni förstår, för jag orkar inte förklara.
   Samma sak med älskade Bill Kaulitz. Visst är han underbart vacker i smink, men det är inte förrens sminket tvättas bort som han är den riktiga, originalet. Det är det originalet jag vill se mer av, för han är lika vacker med som utan.

   För börjar man en gång sminka sig, och kanske har smink i två dagar, syns det genast nästa dag om man är osminkad. Det är den här perfektionen som folk lagt sig till med, 'Mina ögonfransar är inte svarta nog, jag måste ha mascara...' eller 'Oh god, alla har brunkräm, då måste jag också ha det...'
   Jag är blek som jag vet inte vad, och jag har inga tankar på att bli brunare. Jag är perfekt. Helt underbar som jag är, faktiskt. Hur mycket ni än vill ändra på mig, kommer det aldrig att funka. Jag trivs faktiskt som jag är, udda och annorlunda och lite knäpp. Och om jag helt plötsligt skulle sluta vara flummig och bara vara tyst och ledsen hela tiden, skulle det inte vara jag, och ni skulle sakna mig, eller hur?

   Perfektion sitter inte på utsidan, utan på insidan. Och bara den insikten att någon aldrig kommer bli exakt som jag får mig att gå vidare, att se något slags ljus som liknar lycka där framme. Jag kommer aldrig sluta kämpa för en framtid, för att göra det jag vill. Jag kanske blir författare, skaffar flickvän (ja, vem vet, egentligen?!) och lever totalt lycklig. Eller så blir jag helt ensam, men är lycklig av det i alla fall. Så jag sitter nog där om sjuttio år med min katt i knät och skriver på gammaldags papper som om jag levde på stenåldern.
   Men det är lite sött ändå, eller hur?

   Allt vi gör påverkar våra liv. Jag vet att jag kan vara störande, för att jag är så ignorant och för att jag är så glad, men jag vet att ni tycker om mig i alla fall. Det är liksom så, ingen har velat mörda mig än. Tror jag...? Haha! I got humor... Eller som Assy skulle säga 'TORRÖKEEEEEEEEEN!' - men det är ju jag, eller hur? Tjejen med den knäppa humorn och som garvar åt ett simpelt 'Hej'.

   Uppgiften i skolan fick mig att förstå att musik tar mig vidare. Inte Tokio Hotel, dessvärre. De får mig att bli glad då jag redan är glad, men det är bara Wenn Nichts Mehr Geht som tar mig uppåt. Resten gör mig bara glad och lycklig. Det är därför jag typ önskade mig 28 låtar på en blandcd i julklapp. Nästan alla låtar är glada, men vissa sådär läskigt klaustrofobiska likt tälten på klassresan.

   Total lycka är svår att finna, men 4/3 19:30 2010 i Globen kommer bli en utav de momenten som räknas till facket lycka. Jag vet att jag kommer vara helt galet glad och det faktum att jag har tyska på morgonen samma dag gör det hela bara ännu bättre. Där har jag alltså hittat min perfektion; jag blir glad av fyra personer som tagit mig uppåt. Att vara beroende i den här typen är faktiskt något bra. Ändå funderar jag på att ta ned nästan alla affischer och bara ha en eller två kvar. Liksom, jag vet att de är vackra och att Bill gör mig helt knäsvag ibland, därför behöver jag inte tapetsera hela rummet med fingernagelssmå bilder överallt. Dels för att det är slöseri, dels för att jag kan börja använda min hjärna på rätt sätt och inte bara drömma mig bort till Bills famn hela tiden.
   Wow. Sa jag nyss att jag skulle sluta tänka lika mycket på mannen i mitt liv? Wow again. Jag är nästan stolt, och jag skrev det frivilligt också. Applåder, or what?!

   Nej, jag kommer aldrig släppa Bill om jag får bestämma själv. Men alla gånger då jag tänker på honom under lektionerna missar jag massor. Visserligen är jag den som är mest angagerad i Gustav Vasa-arbetet bara för att jag tycker att det är kul, så missar jag ändå mycket. Skärpning. Det är min utbildning som står på spel. Vill jag bli hygientekniker (ja, det heter faktiskt så nu) eller författare eller beridare får jag allt ta och sätta fart.

   Jag vet att jag kommer bli en sådan som sitter hemma och skriver på sin nästa bok istället för att vara ute och festa och dricka mig full och vingla runt och förstöra mitt liv totalt, men det känner jag mig trygg med. Jag vill vara en trygghet, en förebild, inte någon som får beundrare bara för att jag är cool och för att jag söp mest. Det är inte jag.
   Någon annan kanske är så. Men inte jag. Jag trivs lika bra med en hemmakväll med pojkvännen med film, än att dra ut på någon storslagen fest där jag kan mista det mästa, vänner som kärlek. Jag är hellre söt, snäll och duktig än trött, seg och bakfull. Jag tror ni förstår.

   Oj, allting drog iväg här nu. Ni kommer inte ens orka läsa hälften. Men om ni gjorde det var ni skitgulliga tycker jag, för det här är ändå rätt viktigt för mig.

Danke. (And stay perfect!)
Eran Muw

Chipmunk vs. Seconhand Serenade

Wow. Jag är kär i den här låten. Bara för att jag inte hittar den på cdon så kommer den inte med på önskelistan. Damn. Aia. Ni måste kommentera det här, för jag vill veta vad ni tänker. Haha, evil or what?! (A)

               
Chipmunk vs Seconhand Serenade - vad tycker ni?

Puss!
Eran Muw

Kosmos cyklar på

Hai guys.

Ska snart dra till det underbara stallet i bland träden och vara med på teaterträningen för julshowen. Om det inte är nått så pysslar jag med Jack ist, har jag bestämt :3

   Skoldagen var't konstig. Har inte så mkt att anmärka på dirrekt, bara det att jag är sjukt besviken på Axel som inte verkar äta samma tid som oss längre. Poor me.
   Aia. Nu ska jag byta om och fixa lite här hemma innan jag drar iväg.

Puss och kram och ha det så bra!
Eran Muw

Wir schliessen uns ein...

Grymmast låt, grymmast video, grymmast band. Julklappslistan är överfull, eh.Puss och Kram
Eran Muw


Just to say...

Can you hear my heart? How it beats, just for you?
If you have felt it, you should smile. I know it.
Because, you're an happy person, and you always make people
happy with your beutiful smile and your laugh.

But I don't know why.
I don't know why just my dreams still not come true.
I don't know why I still dream of a future
Of a life.

None of us where angels
But you, you are more angel than me
You still smile, after all.
You still make me happy.

I want to hear you whisper my name
and feel your arms around me.
Just feel how the sadness flies away, up in the sky, and never come back

I want to hear your laugh in my ear,
want to feel the hope and glory around you

And, honestly, I want to be a part of your life
Just feel like you are tomorrow, yesterday and today. Next year too.
My whole life.
And, I hope you are.

So, of course. Be mine. Hug me, kiss me, shoot me.
I don't care.
If you just look me in the eyes, one time,
you could to whatever you want with me.

This is the feeling of beeing. Of having.
To feel a litle bit loved, and to be the lover.

Because, someday in my life, I smile at you, and you smile back,
and after that, I... I'm happy. That's all I want to have. A smile, an eye on me.

I know that you never make me that happy.
I know that my thoughts are just dreams
But that make me happy enough.

I love you, hun'
Just don't forget.Låten är vackrast. Jag förstår inte hur sjukt duktiga
vissa låtskrivare är.


Återseende och glitter

   Dagen idag har varit konstig. Jag vet inte riktigt vad som hänt mer än att allas vår älskade PONTUS kom och hälsade på. Fatta vad jag blev glad?! Det är ju ungefär två, tre år sedan? Det var i alla fall jättekul, men han har inte förrändrats ett dugg! Tur att han kände igen mig i alla fall, jag som kom flygande som en kanonkula rakt på honom då jag såg honom. Hahaha...

   Sen blev jag arg idag också.

   Varför får man för sig att ge någon annan skulden för vad man har gjort?
Varför får man för sig att man ska låta någon annan fixa för en?
   Och varför, varför klär man ut någon till glittrande spöke under en skoldag?

   Usch, säger jag bara. Jag blir så sjukt trött. Sen vill jag inte ens nämna hur det gick igår då vi bytte hästar på hoppningen. K A T A S T R O F brukar man kalla det. Moulina sprang runt som en galen häst, förresten kan hon inte ens hoppa owO

Tack och hej
Eran Muw


Gustiiih....

Såfort jag säger 'TITTA, där är GUSTAV' så förstår i alla fall Jossan vad jag menar, haha! owO' Btw, dagens hiss är en mkt fin låt som jag bara äääääälskar, ni kan ju skita i videon i alla fall... Om ni nu inte måste se på (min) lilla söta Gustii :3


Puss och Kram
Eran lilla SkumbanansMuw


Wihi...

Åh, jag är såååå ledsen för att jag inte hissade något igår, men jag fick inte lust eller ork till det. Förlåt, förlåt, förlåt!
   Igår gick det konstigt. Jag fick rida Kim, och... Nej. Den hästen är ingenting för mig, måste jag säga. Han var jättefin, men sadeln var hård och obekväm och jag red som en pepparkaka. (Översatt; det gick åt h-----e) Men idag blir'e EmmaPemma ÄppelPäppel, och det kommer gå massa bra tror jag :3 Veronica red henne bra igår i alla fall.

   Har inte mer att säga om dagen, rätt trist faktiskt. Nu blir det lite Kråkslottet och sånt innan jag drar iväg till stallet. (JUSTE - PAPPA HAR HANDBOLLSTRÄNING! Det måste man se, hehe!)

Puss och Kram
Eran Muw

RSS 2.0