Till världens bästa


 


   Jag måste bara skriva det här innan jag åker iväg. För att förklara för dig hur otroligt mycket du betyder. Redan nu har jag hjärnstopp, för att förklara i ord som passar går bara inte. Du är så otroligt fantastisk att inte ens orden i mitt huvud kan beskriva hur mycket jag älskar dig, hur ofta du gör mig glad. Att vi träffades var ett under. Kanske var det ödet. Men jag minns hur otroligt snäll du var mot mig, du lyssnade och försökte redan då sätta dig in i min situation. Såfort vi började umgås lite mer kände jag bara mer och mer tillit för dig. Det gick verkligen att berätta allt, och du berättade ingenting för någon annan. Sommaren 2008 var så otroligt rolig, det var första gången vi riktigt var tillsammans utan alla andra runtom oss. Vi var inte lika tighta som vi är nu, men… Fan. Vilka minnen vi har tillsammans. Så många skratt.
   Men nu, förra året, efter att vi haft ännu en underbar vecka tillsammans under sommarlovet, hände det som jag inte ville skulle hända. Och jag är så ledsen över det. Över att jag blev arg på dig. När jag snackade med Natti i skolan om vad vi ångrar, kom jag plötsligt på att det jag ångrar mest är när jag blev arg på dig. Då jag blev arg på dig för första och kanske enda gången. För jag vill inte göra om det misstaget. Jag kunde bara inte förstå att du inte förstod, och jag var så rädd att det bara skulle bli ännu allvarligare... Jag skäms något så otroligt, och såfort jag tänker på att jag kanske kunde ha förlorat dig blir jag bara ännu mer ledsen. Jag kan bara inte förklara hur det känns inom mig när jag tänker på det, när jag tänker på dig. Du är så himla otrolig. Du gör mig så himla glad, du får mig alltid att rycka upp mig. Du är den finaste jag har, och jag kommer aldrig ha någon annan än du.
   Jag kan inte rå för att jag börjar gråta nu. Det går bara inte att hindra någonting att hända, men jag minns hur otroligt mycket jag ville göra dig frisk igen då du inte mådde bra. Jag ville bara göra så mycket för dig, ge dig ersättning, göra dig en tjänst för det du gjort för mig.
   Hur ledsen jag än var då jag var hemma och med kompisar, hur dåligt jag än sov, så kunde jag inte vara ledsen då jag var med dig. Jag mår bra då du mår bra, så är det bara. Du är som en syster för mig, du är mitt allt, min andra halva.
   Och bara det att du bryr dig om mig, ser mig, det är lycka. För vad skulle jag göra utan dig? Vad hade hänt om jag inte haft dig att luta mig emot stunder som var svåra? Vem skulle jag annars drömma om på nätterna?
   Det känns fortfarande som jag nedvärderar dig då jag försöker förklara. Men det finns inget annat sätt, för att förklara det för dig på telefon eller via msn eller öga mot öga går inte. Därför skriver jag det här, för att alla andra också ska få en liten inblick i hur jag känner när jag ser dig. Hur otroligt glad jag blir. Hur otroligt bäst du är.
   Och alla bilder, alla minnen, de får mig alltid att le. Tillexempel som sommaren -08 efter vi varit och käkat pizza då vi gick ned till stranden och badade i vattnet utan att ha badkläder med oss? Och då hästarna raserade hagen? Allt kan jag bara minnas med ett leende.
   Du är så otroligt speciell. Du är one in a million, jag kommer aldrig hitta någon annan som förstår mig så bra. Och ibland kunde jag drömma om att vi skulle vara tillsammans, varenda eviga dag. Så vill jag ha det fortfarande.

   Bästavän, du är helt otrolig. Helt otroligt fantastisk. En riktig toppentjej. Du kommer alltid, alltid, alltid, ALLTID vara den bästa i mitt liv. Jag kan bara inte förstå att det är just du som är min bästa vän, att det är just du som bryr sig om mig. Det är helt otroligt. Och någon gång ska jag ge tillbaka allt, du kommer få hur många gentjänster du vill. För det är du värd.

   Och, jag ber om ursäkt för hur otroligt dåligt det här blev. Du är värd mycket mer än såhär.


They don't see

Tjolahoppsan Leute!

Mitt liv går på högvarv just nu. Imorgon morgon åker vi upp till Åre, så mitt rum är fullt med högar av kläder trots att vi bara ska vara där uppe i några dagar. Sen, därefter, är det den bästa dagen i mitt liv. Biljetterna är fixade, tiderna checkade för 398285 gången, mitt hjärta uppe i högvarv. Och konstigt nog är det varken Tom, Bill eller Georg jag längtar efter att få se, utan Gustav. Jag vill se hur de ser ut. På riktigt. Deras leenden, deras kläder, Gustavs energiska trumslag... Redan nu får mitt hjärta överspel. Det här sportlovet kommer bli helt fantastiskt.

Dagen idag var kulig, vi såg på film i klassrummet - The italian Job. Den var faktiskt ganska bra, men jag är ju inte speciellt fashinerad utav bilar och motorer och rån. Men då det är mer girlpower är ju allt perfekt!

Kram.

You know that I'm a rocket...

Åh, den här dagen har verkligen varit så perfekt! Gårdagen också, Emma gick väldigt bra och var som oftast mjuk och fin och neråt, vilket är ju helt toppen. Och ett stort tack till Olivia också som visar sig lojal mot min blogg och läser den och uppmuntrar mig till att inte sluta. Danke, danke sweetie!
   Dagen började med tyska, och jag tjatade på mig en läxa under sportlovet. Seriosly, undrar om alla tror att jag smörar? Så är ju verkligen inte fallet! Tyska är det bästa språket just nu, så är det bara. Språk är min grej, jag älskar att prata. Och det vet ju alla om också... På Engelskan skulle vi redovisa en låt på engelska vi tyckte om, självklart valde jag Tokio Hotel's World Behind My Wall eftersom att den är fin. Och killarnas pizzafight i videon får mitt hjärta att skena, jag kan inte förstå att det bara är en vecka och några timmar kvar tills konsterten. Jag är sååååå pepp!!!

   Ikväll är det handboll som gäller, men ska ta det lugnt eftersom att jag fortfarande är lite småförkyld och för att min kondis inte alls är den bästa. Det ska bli så skönt att springa av sig! Fast, nu ska jag gå och packa lite inför sportlovet, för då åker vi skidor uppe i Åre.

Ha det så bra! (Och Olivia - hur ska jag kunna tacka dig? :D)

HAHAHA, DAGENS CITAT!!!

Har inte checkat min mejl på evigheter, så då jag öppnade inkorgen fick jag mig ett gott skratt. Rosel hade skickat någonting helt fantastiskt till mig. Nu har jag suttit och garvat sedan jag kom hem från skolan, och det går verkligen inte att sluta. Det var en 407290783 sidor lång novell hon skickade, typ, dock hade hon inte skrivit den utan någon annan, men det var helt grymt kul. 'Tokio Hotel i varuhuset', i mitt hjärta!!!

I samma ögonblick som Tom blev iväg-moppad hade Bill satt sig ned i en avdelning för att spela kort med ett juicepaket.
"Har du några sjuor?" Han granskade juicepaketet
pillimariskt. (Här börjar mitt asgarv)
"NÅ? Några sjuor? Har du det? VADDÅ FINNS I SJÖN? JAG SER DEM JU" Bill vrålade och hoppade på det arma juicepaketet.
"TRO INTE ATT DU KAN LURA MIG! DET VAR JAG SOM ÅT UPP DIN MAMMA! HON VAR OMOGEN" (
Och här ligger jag på golvet och vrider mig av skratt) Bill gav juicepaketet fingret och borstade nonchalant av dammet på sina axlar.

Jag älskar den här novellen alltså 8D

So awesome


Girugamesh - Break down (lyssna på egen risk säger jag bara, den blir bara bättre och bättre!)

Nu ska jag ta mitt lilla uns av inspiration och slänga ner den här. För nu är jag riktigt trött på mig själv, på fysiskt och psykiskt. Dessutom kan jag verkligen inte åka skriskor utan att klaga på någonting.

   Tyvärr hann jag inte berätta om söndagens tävling för er igår, så jag kör en liten resumé i hög speed istället. Att komma igång med tävlingen tog evigheter, men Emma var i alla fall ganska fin och ganska lyhörd. Vi slutade fyra av fyra startande med 67,14%, men för mig spelar det inte längre någon roll. Jag rider Emma grymt, så är det bara.

   Igår red jag Smulan, och det gick super på slutet. Som alltid är det ju bara jag som rider henne på måndagarna, så det var lite förståerligt att hon var hyper. Och då blir jag självklart lite nervös då hon skenar på och börjar dra ganska mycket, och då blir hon rädd för mig och springer ännu fortare. Tillslut kom vi tillbaka till en lugn rytm igen, och då gick hon helt fantastiskt! Då fick jag driva ordentligt istället - alltid är det någonting.
   Appropå sport, så åkte vi skridskor idag. Det är som vanligt superläskigt och jag tror jag hela tiden ska trilla, men idag så slapp jag sitta på marken över huvud taget. Men nu är i alla fall skridskosäsongen över, så jag och alla andra balanslösa människor kan andas ut.
   Bussen hade inte kommit, så jag och Ellen gick tillbaka till skolan istället, med resultatet att vi kom före alla andra. Vi är så otroligt gräjt 8D

Nu är det supermassa plugg som gäller, och därför ska jag strunta i handbollen ikväll för att inte bli stressad av alla läxor vi har.

Kram!

BulletproofYeah. Den bästa just nu, tycker den är grym, och i mitt huvud är den en riktig sommarlåt. Ska ha den i min mobil och mp3 innan vi drar till Gränna, så kommer den stå på högsta volym mest hela tiden :3

Bloggpaus?!Det känns som om det är dags nu. Att ta en bloggpaus. Jag har ingen inspiration, har ingen ork, har inga nya roliga händelser eller bilder att bjuda på. Dessutom är sportlovet nära, och då ska mitt liv bli helt fantastiskt. Så tyvärr, räkna inte med mig här. Ni får gärna fortsätta besöka, med risk för någorlunda uppdatering, och gärna kommentera eftersom att ni slutat med det.

Kram everybody.

BigcitydreamsFörklarar imorgon hur det gick på tävlingen, ganska nöjd men ändå inte. Och imorgon ska jag...


Önska mig lycka till!

Party like a rockstar...

Nu blirre FEST 8D Dock kommer vi inte parta så länge, men, why not liksom? Många ska ändå dit, såklart jag ska med då också. Nu håller jag på att slänga ihop grejer för ikväll, och det är inte förrens nu jag inser hur mycket jag kommer ha med mig. Men men, om det är någonting jag glömmer så får det vara :3

Ha det kul ikväll! (Och några av oss kanske ses?) Kram!

Heregoesnothing

Det gick superduper igår på hoppningen, jag är så taggad inför söndag då jag ska tävla märke 2 på Emma. Hon har äntligen börjat böja på nacken och trampa under sig en aning, och det är en väldigt bra prestation för att vara hon. Det känns som om vi börjar lita på varandra nu.

   Skoldagen idag har varit okej, ganska rolig. Känns i alla fall som jag har fått någonting gjort, vilket ju är positivt. Och ikväll är det träning, har ingen ork alls egentligen. Är fortfarande snuvig och såg, så jag tänkte ta det väldigt lugnt.

Kram!


Euw

Scha guys.

Min blogginspiration försvinner såfort jag kommit på någonting att skriva, men det kanske är för att jag är så täppt att jag knappt kan andas genom näsan och min hals gör ont så att jag knappt kan andas genom munnen heller?! Sen har jag ingen ork till att träna idag, lite trist, men men. Jag får träna nästa vecka i stället. För om jag tränar nu kommer jag seriously stupa, jag känner mig som en stoppad korv, har ingen ork alls. 
  
   Så då tänkte jag börja på läxan tills nästa torsdag, vi ska recensera en bok. Valde Vampyrater - Skräckens Tidevarv eftersom att den boken är så sjukt grym! Blev sur på Lukas idag också, orkar inte berätta varför. Jag är alltid sur på honom nu, men nu är han faktiskt nästan värd det för... Äh. Jag ska inte hänga ut någon, det är elakt. Förresten tycker jag om Lukas ibland, när han är snäll mot mig och... Nu sätter jag punkt här, märker att jag blir mer och mer irriterad.

   Gjorde matteläxan idag också, på kanske en halvtimme. Superlätt var den, ska bara kolla med mamma och pappa om allting blev rätt :3 Känns som att jag blir bättre och bättre på tyska och matte medan jag blir sämre i alla andra ämnen... Woah. Mitt liv är seriously intressant.

Bug och bock för everything. (Lägg märke till min Svengelska, cool!)

Muw

Dare4distanceNevershoutnever är bäst just nu! <'3

Herak


Gammal bild jag ritat i PH med mus, så ha lite överseende med det :3

Your biggest fan


NeverShoutNever - Yourbiggestfan

Varför får den här låten mig att börja gråta? [ Btw, Justin Bieber är värsta oäkta kopian av Chris ]
Update; Såhär ska det bannemig låta på skolavslutningen, jag som sitter antingen och spelar den här, eller I'm yours. På ukulele dårå 8'D

Alla ♥-ans dag


Glad Alla ♥-ans dag everybody!

Min firas ensam, funderade först på att åka till stallet, men det blev en långpromenad till V-by istället. Väl där kikade vi på handboll, tränarna spelade. Trots att de åkte på stryk var det jättekul att kolla 8'D

Nu är det bara mys som gäller, jag har verkligen inte ork till något annat då jag somnade runt 12 igår, och nu när jag växer som jag vet inte vad b e h ö v e r jag verkligen sova. Tänkte rita lite, om ni har tur så kommer det upp någon bild, men annars lägger jag upp en från i fredags i skolan som jag blev väldigt nöjd med. Trots det - jag kan verkligen inte rita. Men först ska jag jobba hårt med musikarbetet, för min redovisning ska bli grym!

Kram på er! <'3

Överseende guys, överseende...

Jag är som en j*vla bergochdalbana. Ibland går det upp och ibland ner, och ibland snurrar det runt som jag vet inte vad. Just nu är jag glad över massor. Snackade med OLW igår, coooooooolt. Typ bara Michan och Elin som vet vem han är - och den grabben är störtskööön

   Jag peppar som en gris inför THkonserten, det ska bli så himla kul. Det är ju knappt en månad kvar nu! (Eller hälften? Jag är så lycklig att jag inte vet vad) Alltså - ni måste förstå att mina blogginlägg kommer vara så spridda och snurriga att ni kan sluta läsa redan nu, typ. Dessutom har min bloggkreativitet försvunnit, så snart är det Spårlöst som gäller för att hitta den igen.

Ikväll blir det fest. Jag är enda barnet. Woho...

Med tjejorna i V-by

... Vilket var så h-e kul! Vi provade kläder, fikade och kollade i affärer. Jag hittade också ett par klackskor som jag helt förälskade mig i, dock var de för dyra och mamma skulle strypa mig om jag använde dem.Orkar inte förklara mer. Kram på er!

Måndagens ridning


Det var Smulan dårå, som Åsa lovat. Satte på henne gummisnodden, för det var en utav sakerna jag och Åsa kommit överrens över. Och hon gick super ända från början.

Galoppen är ju som alltid, det är jättesvårt att få henne att lyssna där och ställa och böja inåt, men jag kunde i alla fall få henne att gå lugnare. Supernöjd, faktiskt! Ska prata med Åsa om jag får tävla henne på märke 2 den 21, men tror inte det blir så. Annars kör jag på Emma, och det är ju grymt kul i alla fall!

Har inte ork att blogga något vidare, hoppas ni förstår det. Fick min läkarremiss idag, ska in den 22:a. Känns skönt att få det gjort. Missar början i skolan, men det gör inte så mycket, haha! Måste ändå gå upp svintidigt för att vara där :3

Ikväll blir det ridning, Emma såklart :3 Mamma ska fota, I hope.

Donkeyboy - AmbitionsDet blir bara en dagens låt idag, orkar inte blogga och framför allt har jag hundratusentals läxor, (snarare två, men en tar minst en timme att göra) så jag struntar i det. Ikväll ska jag till stallet, pussa på Emma och fota Michan, som får börja hoppa igen! Hipp Hipp Hurra för det 8D

Kram på er.

Att jag har mage till...


Dagens humor. Jossan och jag hade superkul i grupprummet, höhö, men alla ser att det är en basketboll. Kul är det i alla fall. He he he he he he he he.

På NOn idag gick det bra, haha, Axel gjorde en bomb och 'råkade' spränga den. Haha, gud vad jag garvade åt honom. Men att labba är inte riktigt min grej, jag kladdar bara likt ett barn som bakar.
    Ikväll blir det Smulan som gäller, jag är såååå taggad! Idag måste det bara gå bra, om inte vet jag inte vad jag gör. Antagligen ber jag om Jack istället, haha. Alltid att jag ska ställa till det för mig.

Måste bara berätta vad som hände på matten idag. Jag hade räknat fel på ett tal som var så uppenbart att det var idiotiskt, så då sade jag högt för mig själv 'Gud vad dum jag är' - och NÄSTAN ALLA i hela klassen utbrast i ett 'Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'. Hahaha, och jag började asgarva, för det var så... självklart att de skulle säga något sådan, och i kör också..

Aia. Kram. (Och tack vare bästaste är jag glad igen! <'3)

Dressyrponny


Tecknat idag. Är bara delvis klar.

Fördriver tiden med att rita, det blir kanske en till ponny/djur idag. Maybe.

Someone to hold on to

Jag vill bara ha nån just nu som kan hålla om mig. Nån som jag kan lita på och som förstår precis hur jag känner. Någon som inte bryr sig om utsidan, utan om insidan. Någon som skiter i hur jag ser ut, utan bryr sig om den spruckna insidan istället.
   Jag känner mig som ett isblock som delats itu, och sen flyter bitarna runt i havet på helt olika ställen. Och mitt ansikte är en mask som jag tar fram mest hela tiden för att vara artig och snäll och glad och lycklig. Dock har folk sett och hört det på mig, jag har blivit ironisk och skämtar inte om samma saker längre.
   Jag önskar att någon kunde förklara för mig var jag är trygg, var jag kan slappna av och bara vara.
   För folk snackar så mycket om att man ska vara sig själv när de själva kopierar andra och blir fett översminkade. Det är inte originellt. Men om man försöker vara sig själv, men inte känner sig riktigt trygg i det? Man måste hitta någon slags balans och lita på sig själv. Men jag litar inte på mig själv, för alldeles för ofta finner jag mig själv i situationer som inte alls är de jag förväntat mig. Jag vill hela tiden veta vad andra tycker, men konstruktiv kritik har jag också ibland svårt att ta emot.

Annars är det väl Bit och Svälj - Trevlig Helg som gäller. Men fortfarande vill jag ha nån som håller om mig. Så jag ska skicka massor med deppsms till Lukas så kanske han kan reda ut det mesta för mig eftersom att han är vuxen. Eller, hur vuxen en 2åring nu kan vara. [ Närrå, jag älskar dig <'3 ]

Hej. Då.

Strange

... Hörde de två meningarna som är ute nu, dock låter den lite som Phantomrider och Bills röst låter oredigerad. Fintfint, jag vill höra mer. När Bills röst är oredigerad är den äckligt fast och snygg. Har lyssnat på den kanske tio gånger nu, den blir bättre och bättre. Fast om jag hade fått bestämma skulle Bills röst vara mer framträdande, nu utgör den bara grunden. Och Kerli sjunger inte speciellt bra.

Matchen idag gick okej, vi förlorade med kanske tio mål. Jag gjorde i alla fall ett snyggt mål men landade i andra halvlek på knät och fick stappla ut. Nu känns det lite bättre, men.. Jag är proffs på att skada mig.

Nu är det Avatar som gäller, vi blir kanske ett gäng på 11 pers. Kulkul, ju! Känner mig dock fortfarande konstig sen igår, vet inte vad det beror på...

Kram!

Min vecka


Landon Pigg - Falling in Love at A Coffee Shop

Eftersom jag inte har bloggat något bra den här veckan ska jag göra det nu istället, skriva om mina dagar utanför skolan. Men, jag befinner mig i nån deprimerad zon just nu, jag har svårt att koncentrera mig på det viktigaste och känner mig helt... maskerad. Det går inte riktigt att förklara, men... Det känns konstigt inom mig just nu.

Måndag - Jag rider, dressyr dårå :3 Trodde att det skulle bli Smulan, men eftersom hon ska vara med och hoppa lektionen efter får jag rida Jack istället. Det går faktiskt jättebra, han gick jättefint på slutet och så. Men Smulan känns bäst nu, känns verkligen som rätt att rida henne...
Tisdag - Rider inte. Har ju bytt dag till onsdagar. Men jag följer med mamma och kollar på tisdagshoppgruppen, fotar lite och snackar massor med Elin. Dock fick jag inte lika mycket tid med Emma som jag velat, men i alla fall.
Onsdag - Rider i hoppgruppen. Under eftermiddagen är jag också hos tandläkaren, dock ingen stor grej jag gjorde. Ska kanske slipa bort delar av mina 'vampyrtänder' som jag btw är väldigt stolt över. På kvällen är det då hoppning, det går toppen. Mycket mer flyt i gruppen, dock är Emma på som ett ånglok och tycker det är jättekul. Men men, det ska ju vara kul.
Torsdag - Handbollsträning. Springer tills jag nästan kräks vilket jag nästan alltid gör nuförtiden. Utarbetad? Oh yes.
Fredag - Utvecklingssamtal med Åsa och mamma. Vet inte hur det går ännu. Insåg idag också att jag inte mår bra. Vad beror det på, egentligen? Håhå, jaja. Livet är inte så lätt som man tror.

Jag känner mig som låten ovan - galet splittrad.

Jag hatar kylaSum 41 - Pieces

Hej allihopa.

Nu har jag inte bloggat sen i tisdags, vilket känns väldigt skönt. Igår var jag hos tandläkaren, sen åkte jag och red. Det var Emma som vanligt, och till min glädje har hon äntligen börjat sänka sig neråt, framåt. Dock då hindrena kommer fram blir hon helt knäpp, men då vi väl hoppat ett tag och hoppade ensamma på en liten åtta kunde jag äntligen korta och länga henne lite i alla fall. Kulkul. Rätt nöjd i alla fall.

Dagen idag är okommenterbar. Vet inte vad jag gjort riktigt, känner mig lite lost. Det blir handboll ikväll, sen ska jag hem och kolla på Made in Sweden. He he.

   Det borde bli sommar nu, värme, för jag är trött på kylan och snön. Man bara fryser vad man än gör.

Aia. Kram! 

Dagens låt


Lifehouse - Everything

Tillslut blir man bara tvungen att lägga upp den här, den utbringar lycka på nått sätt. Får mig att gå vidare.

Mitt liv right now

Det är så kul att fundera över sitt liv, över sina val, över sina möjligheter. Ehe *harkel* - NOT. Men det är det jag gör för det mesta just nu. Funderar. Jag kan sitta i tio minuter framför fiskarna och fundera över hur mitt liv hade varit om jag varit en fisk.
   Ibland är det viktigt, det hjälper mig göra stora val. Men igår, och idag så lät det mest såhär;
'Gud. Där är Alex. Måste säga någonting. Hjälp! Han stirrar tillbaka. TITTA BORT NUUUUUU! Måste prata med Jossan för att inte verka intresserad, prata prata prata, hjälp hjälp hjälp. Gud, fett misstänkt jag äääääääääääääääääääääär.'

Och, enligt Linnea, så såg han att jag stirrade på honom. Mysigt, mysigt. Men nu till nått roligare, haha.


Kolla seriöst på den. Vilken UNDERBAR röst människan hade då, och han är så söt när han gråter. 'Peter Hoffmaaaan...' Haha. Sötast. Inte ens Alex kan komma ivägen för min kärlek till Bill. Så är det bara.

Nu måste jag ta chansen

Han såg på mig i matsalen. Kanske för att jag stirrade på honom, eller så var han intresserad. Troligtvis det första tror jag. Så nu har jag bestämt att jag måste prata med honom, jag orkar inte dra på det hela mer nu, jag måste bara höra hans röst och se hans ögon framför mig. UÄH, jag låter som en desperat stalker - det kanske jag är också - men... Det känns inte bra att han har en flickvän. Det känns inte alls bra.

   Nu är det Ghost Whisperer som gäller, sedan matte i 10-20 minuter nått sånt. Tyskaläxan tills imorgon kan jag redan. Jag märker att jag snurrar runt massor och inget, tror ni gör det också.

Eh. Kram till alla, men mest till Alexander.

RSS 2.0