The snow is glowingJimmy Eat World - The Middle (btw min favorit-ha-på-hjärnan just nu)

Idag hade jag lite småstress sådär, vilket ofta kan förekomma i mitt liv just nu. Mycket skola, ridning och handboll - allt på samma gång. Men jag parerar det helt okej faktiskt. Runt tio var jag i stallet för att vid elva vara hemma igen och slänga i mig gröt för att kvart i tolv möta tjejorna nere vid Gymnasiet.
    Matchen gick perfekt i alla fall, 'vi' spelade grymt bra. Moa var helt AWESOME i anfall medan jag var nästan AWESOME i försvar. Vi vann med 9-7 vilket passade oss bra - vår första vinst i B-serien, med Klara (som var A.W.E.S.O.M.E) i mål som typ aldrig stått innan. Kulkul!

   Ikväll ska jag på fest, så nu sitter jag här med blött hår i en morgonrock och bara myser framför datorn med ovanstående låt. Dock har jag gråtit en del under dagen, men har inte ork att ta upp det här. Ingen skulle ändå förstå. Jag ska snart locka håret och ta fram något fint plagg att ha på mig som inte innefattar jeans och t-shirt.

   Har faktiskt börjat fundera på att skaffa häst. Inte ponny, utan häst. Någon på 155-160 cm nått sånt, en kraftig, (men ändå slank) välutbildad häst som lyder för skänkel och hand som tävlat i högre klasser i både dressyr och hoppning. Problemet är tid och pengar. Men i alla fall. Skulle det bli så kommer jag vara superglad! För jag har nämligen kommit på att köpa en häst från en ridskola är något jag INTE ska göra. Emma är jättefin och jag älskar henne, men jag kommer växa ur henne. Tyvärr.

   Imorgon hänger jag med mamma till stallet och rider nog Phanter en liten stund, dock bara skritt och trav för att lära känna honom bättre.

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0