nejnejnejnejnej

Jag önskar att jag kunde sluta ha det som ett 'måste' att kolla in din blogg hela tiden. Jag önskar att jag kunde sluta vänta på att du när som helst loggar in på msn och skriver någonting till mig. Alltid med den där glada gubben efter. Jag önskar att jag kunde sluta bry mig om dig, sluta tänka på dig, sluta ta dig som någon jag faktiskt tyckt om. Jag vill glömma dig. Glömma. Glömma. Hör du det? Jag vill inte snacka med dig något mer, för om du någonsin kommer tillbaka tänker jag ignorera dig som du ignorerade mig.

   Du får heller aldrig ett förlåt från mig. Dels för att jag inte har något att säga förlåt om, dels för att det var du som sårade mig och inte tvärt om. Förvänta dig inte någonting. Ingenting. Fast, det vet jag att du inte gör heller.

   Men, ändå. Jag tänker heller aldrig glömma bort hur du var, vilken idol du var för mig. Du var så häftig i mina ögon. Du är inte häftig längre. Du har förlorat. Trots att du säkert har respekt från dina kompisar, så får du det inte från mig. Jag tänker inte låta dig ta över mig igen.

   Och plötsligt blev Unendlichkeit så himla betydande. 

Kommentarer
Postat av: emilia

Hänt? <3

2010-01-15 @ 20:51:36
URL: http://baraponnyer.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0