Socker vs cocosbollarNu har jag bakat!

Det blev cocosbollar, för det går ju som smort för mig att fixa till och dessutom är det så gott. Jag är en riktig liten gottegris! :3 (Yäpp, bilderna är oredigerade. Har inte ork att fixa till dem. <'3)

WBMW spelas nu på repeat, i alla fall för tillfället. Grymmast video, jag blir helt tårögd och vill bara storböla. Precis som med An Deiner Seite då Gustav skiner upp i världens leende som får mig att skrika precis som ett galet fan. Ibland undrar jag om det här är bra för mig.

   Jag har blivit jättepepp på att börja fota ordentligt, så redan ikväll drar jag igång och fotar dricka+/popcorn. Alternativt chips. Alltid kul att ha någonting att fota :3  ELLER kanske pennor, vill rita idag också. Vad ni (hm, syftar nu på Jossan och alla andra) nog förstår så känner jag mig hyperaktiv, hade en plan på att städa rummet idag också, men den är gone, lost and away. Men kul att jag har initiativ. (Rummet ser ju ut som ett bombnedslag, vilket det nog alltid gör egentligen)
   Dessutom - snart är Januari slut. Vilket betyder att det är 41 (!!!!!!!!!!!!!) dagar kvar tills konserten. Det som jag lovar kommer hända är att jag trillar i skidbacken dagen innan och så brinner sjukhuset ned. EHEHE - förstå min press. Jag ska inte vara klumpig på några dagar. Wuhu. Wish me good luck.

Kram, ha en mysig fredagskväll!

Kommentarer
Postat av: emilia

JÄTTEFINA BILDER :o

2010-01-23 @ 14:40:56
URL: http://baraponnyer.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0