Yesterday på Atte

Man ska inte förvänta sig för mycket. Vilket jag nog inte gjorde egentligen, men i alla fall. Det blev Atte, barbacka såklart. Utan väst. Ny hjälm. Lite för mycket självförtroende. Vet ni vad det blev? En succé. Nästan i alla fall. Det första jag märkte när jag satt upp var att jag sträckte på mig. Jag som sitter som en säck potatis brukar ju faktiskt inte sträcka på mig alls, men genast satt jag rak i ryggen. Min första känsla var WOW.
   Atte som är fin och underbar och jätteduktig gick det ju jättebra på, visserligen är han ju rätt stark så då vi tränade på halvhalter så var det inte så lätt att få honom att sakta ner ett steg och så, men annars gick det super. På slutet sänkte han sig fint också, utan gummisnodd och allt. Jag fick till och med ett bra från Åsa, och då borde jag vara nöjd! :3

   Igår var vi ju också och handlade i en ridsportsaffär, och gissa vad jag fick? Ett par ridstövlar!! Dessutom köpte jag en ny ridhjälm och ett par bruna strumpor som passar bra på Emma :3 Ridstövlarna ser nästan ut som Michans, jättesnygga och jag tror att jag kommer förbättras mycket i dem, eftersom att just skänkelläget är någonting jag måste få till ordentligt.Kram på er!
Eran Muw

 


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0