squirell!
blogg.se har säämst kvalité! oO

Igår såg vi Upp, hah, totalgrym film! Flummade loss på extragrejerna, speciellt 'Dogges Specialuppdrag' då han typ hoppar på stenar å så faller de ner? Hahahahaha, och när han sitter i ett hål och åker ner. HAHAHAHAHA, får ryck fortfarande av att tänka på det. Skrattade så mkt att jag grät. Älskar Dogge, han e min bäbis.

Pussen!


look at that happyface!
näin, den dagen vart allt bara fejk.

that's allright

cha folks!

idag städar jag rummet, städar rummet, städar rummet och redigerar bilder från då vi var inne i stan jag och mamma. jag ska nämligen göra om i mitt rum, flytta runt och måla och så. nice, nice :D

hare göttis!

härrrrligt

hälsenan gör ont och jag var allmänt lat igår i skogen. spöade dock pappa i rusher 2 gånger. nice! :D flädersaft görrrr dig pigg!

idag ska jag städa. woho. näin, inte kul. taggar inför skolan också, längtar sjukt! nu börjar skolan på riktigt hah, kalla mig sjukt störd eller nått men jag är sjukt pepp.

kram!

spring i skogen

med hjärtat fullt av piercade, tatuerade, sminkade fjärilar som totalt har ryck ska jag ut och springa i skogen i Grimsta. Konditionen ska hållas i topp vetni! Får se om jag dör på stigen elleer något, i måndags kunde jag knappt andas.

Kramis!


and when I see it, the tears come

Okej. Tokio Hotel Humanoid City DVDn ska bli min. Såg trailern just precis och nu gråter jag som en tok, herregud, DAAAAAAAAAAAMN. Billbaby är minminmin. Saknar konserten nu som ja vet inte vad, ge mig.

gå å ta livet av dej!!!!

herreguuud. amalia i upplösningstillstånd här.
Om han inte är en ängel, så är han något otroligt... gudalikt? Jag älskar den här människan, det gör så ont att han inte finns här för mig och att han inte kan ta hand om mig när jag behöver det som mest. Oavsett vem annan som står i min väg är han mitt mål. Synd bara att det finns så sjukt många andra som vill ha honom också?

Men same shit, han är vacker som en ajglsajgasölgjakjgskfkfkfkfkffggggggggggggg, inget att göra åt. Min baby!

Fotoutställning


Annie Liebovitz utställning ska jag och mamma gå på här idag, eftersom att det tydligen inte kommer vara så fint väder. Kameran hänger med, det ligger ju vid kajen och där kan man nog få ett par häftiga bilder. Hoppas jag i alla fall på! :)

Hare gött folks, checka in www.trippelbarr.blogg.se också för att se bilder som ja la upp igår, finfina faktiskt!


 


ringinköp
vet om att ringen ser riktigt plastig ut, men so what?

Accesoriez 39:-

Amalia <3 Marshall

nämen, nytt namn på facebook (igen)? växlar mellan alla killar jag gillar, haha. har varit allt från bieber till drew och nu till marshall. eminem alltså. har bara lyssnat på han idag, snart måste jag byta och totaltdroga bills lilla stämma en stund också. gillgillgillar mitt liv :D

min nye babyEminem - Not afraid

haha, drömde om han i natt. det var intressant ;) annars har jag drömt om tomiboy de här två senaste veckorna, hah, jag känner mig värsta nolifer.

idag händer inget kul, städning av rummet å kanske lite roll med olivia om hon nu loggar in... heh. :D

beacuse I love the way you lie

Bilder kommer upp imorrn på feeysbook å bloggen på mej å asmer/delicato, orkar inte idag då det blir SHREK med Michis. Sen ska jag fortsätta städa i mitt rum, hah.

Jag är bytheway beroende av eminem nu?! blir sjukt gladiiiiis av han. å olivia, sjukt länge det låg ett rollsvar från henne i min mejlbox, wohoo, mitt liv rullar på, sjukt gött!

kika in på www.trippelbarr.blogg.se så får ni se ett smakprov på mina ponniiies! :D

i have a visit to gränna!

nu åker jag, mamma å michan till jordens bästa ridläger. till gränna. fjärde året nu och jag hoppas på min bäbis radar, hoho. de är han ni ser på headern.

blir trög på sms, tror nt att jag svarar alls. så kul ska jag ha!

pussen!

punkt!

Hahaha, chacha bloggeeeen! fjortisdriv här sörru.

kvällen fördrevs genom att kika på michans fjortisvideos "Kaarl, komnu! Neeej, ANDYYYYY!" å lyssnat på grym musik, mest bagindabox hah. studsmattalåten :D min bästis har grym musiksmak asso, hah.

   ja har bytt stil. elr näi, men de blir fjortisfrissa för dämesta nurå. känner mig sjukt cool! imorgon åker ja till sportscamp, hoppas att feliix ä där så lisa har nått att göra. haha.
nu skare packas!

puss'n.

hey boy

asso, min pojkvän är bäst. inte för att skryta, men den här veckan har varit awesome. michan är totalt underbar, älskar den tjejen mest, vet inte alls hur veckan hade blivit utan henne.
   iaf, ja å pojkvän har kommit varann närmre, både fysiskt och psykiskt. känns ju skönt :D
   saknar honom mest härhemma, dock doftar min tröja precis som han å det är bäst. saknar fjortismichan, hah, bara vi som förstår mään... ah.

kramis.

men-en dååå

på landet nu, mä michan :D

händer nt så mycket, olof åkte idag, trist. 'ja, nej kanske' - michanhumooor.

määän, kram till emilia.

det är en fluga på mitt fönster

cha. michan kommer ut nästa vecka antagligen (WOHOOO, det ska bli grymt!) och olof imorgon. jag är glad. chakkis fick sin första mus igår och är jättestolt och tror att hon äger stället och tispe är lite förnärmad.

mitt liv rullar på.

cha michan!

Svar: Jaaa, såklart jag har! Gulligt till 100% ju! Fast jag visste om det innan han la ut det på fejsburk så jag vart inte så chockad, haha. :D säg åt din mamma att ringa nu! :3


if it's not the cowboyboots in the summer...

olof kommer imorrn, so do mum. nya kläder å grejer tar hon med sig, underbart snällt! :D

efter att jag grät halva natten igår så har jag börjat må bättre, jag vet att kissen hare' bra nu och att jag inte behöver oroa mig..

RSS 2.0