bör checkas;

www.penpusher.blogg.se

DÄR kommer jag numera att börja blogga, vi får se när jag går över helt och hållet, men där är jag i alla fall.
PUSS.


i don't know who you are, darling   Decided to make a change.

I helgen byter jag förmodligen blogg, om jag har tur med tid och allt. Det ska bli riktigt kul faktiskt, 'muwisthebest' är ju världens underbaraste ställe men det behövs en förändring. Namnet är ju inte riktigt... jag. Såklart - jag är bäst. Men det är ju inte direkt personligt.

   Så. Jag forsätter blogga - och ska kolla runt på lite sammarbeten och så vidare för att driva bloggen vidare. Men ändå, börja kommentera lite. Om småsaker. Berätta om eran dag kanske. Ni som bloggar vet ju hur mycket det uppskattas!

Nu ska jag tassa ner och kolla på vem som åker ur Idol - vem tror ni åker ut? Jag tror att Molly ligger illa till, samt Amanda Fondell faktiskt. Hon var lite tråkig idag tycker jag. Vinner hela skiten gör ju Robin! ÄÄÄ han är för bra.
Puss♥


cinema

Yoo people!

Sitter just nu och laddar över bilderna från veckan, sjukt fina är dem. Jag och kameran har som oftast varit stört bra friends denna veckan, kameran har varit med EVERYWHERE. Tog runt 625 bilder men det är ju egentligen... ingenting. Längtar tillbaka redan hehe..

Vart ju iväg till stallet och pussade på Gulding, ryktade och pysslade lite. Träffade mina fina tjejer, Jessica och Michan också. Imorgon är det tävling så min dag är fullbokad! Dock tävlar jag inte själv men det spelar ju ingen roll, kul är det ändå.

   Men. Bloggsuget sjunker och sjunker. Jag vill helt enkelt inte blogga, på grund utav det låga intresset här på bloggen, utav er läsare. Nästan aldrig kommentarer, ingenting. Det känns så tråkigt. Jag som bloggar för att få respons mer än ingenting annat, får ingen respons. Åsiktsinläggen vill jag helst av allt ha kommentarer på och där får jag inte ens ett 'du har rätt' eller 'det tycker inte jag'. Jag vill ju ha debatter här för det är sånt jag tycker är så jävla kul!

  Så tyvärr, vi får se hur det blir med bloggen nu i framtiden. Om jag bloggar mycket, eller lite. Intressant, eller ointressant. Tänk på att allting ligger i era händer nu, för om ni vill att bloggen ska utvecklas - ja då kommer den absolut göra det! Det tar en minut för en liten kommentar, och den lilla minuten är allt jag kräver.

Puss♥


jag har alltid molnen i famnen

Honeys I'M HOOOOME♥

   Det är jag både glad, och ledsen för. Anyways, har fått en totalcrush på engelska. Försökt att prata halva dagen svenska, halva dagen engelska. Ätit jellybeans, pratat med en engelsman i tuben som jag inte ens kände, and so on.

   Nu när jag är hemma så måste jag iväg till stallet. Eller måste och måste - jag dör av saknad till min lille Gulis. Har saknat honom exakt varje dag! Eheheheheh. So for now on - it's there you'll find me.

NI SKA FÅ MASSA BILDER SEN.
puss♥


RSS 2.0