cinema

Yoo people!

Sitter just nu och laddar över bilderna från veckan, sjukt fina är dem. Jag och kameran har som oftast varit stört bra friends denna veckan, kameran har varit med EVERYWHERE. Tog runt 625 bilder men det är ju egentligen... ingenting. Längtar tillbaka redan hehe..

Vart ju iväg till stallet och pussade på Gulding, ryktade och pysslade lite. Träffade mina fina tjejer, Jessica och Michan också. Imorgon är det tävling så min dag är fullbokad! Dock tävlar jag inte själv men det spelar ju ingen roll, kul är det ändå.

   Men. Bloggsuget sjunker och sjunker. Jag vill helt enkelt inte blogga, på grund utav det låga intresset här på bloggen, utav er läsare. Nästan aldrig kommentarer, ingenting. Det känns så tråkigt. Jag som bloggar för att få respons mer än ingenting annat, får ingen respons. Åsiktsinläggen vill jag helst av allt ha kommentarer på och där får jag inte ens ett 'du har rätt' eller 'det tycker inte jag'. Jag vill ju ha debatter här för det är sånt jag tycker är så jävla kul!

  Så tyvärr, vi får se hur det blir med bloggen nu i framtiden. Om jag bloggar mycket, eller lite. Intressant, eller ointressant. Tänk på att allting ligger i era händer nu, för om ni vill att bloggen ska utvecklas - ja då kommer den absolut göra det! Det tar en minut för en liten kommentar, och den lilla minuten är allt jag kräver.

Puss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0