även för de starkaste börjar hjärtat slå

Well, alla tjejer vill ju ha drömkillen. Han med fina ögon, underbaraste leendet, snygg och vältränad kropp. Bra humor, populär, sportig. En sådan som alla andra tjejer också vill ha. Dreamboy nr1 liksom.

   Jag kan förstå dem. Tjejerna alltså. Att de vill ha en perfekt kille. Men alla 'perfekta' killar jag har träffat på i livet som passar in på beskrivningen dreamboy, de är ju inte alls sådär som man hoppas på att de ska vara. De har sina fel och brister, men just för att de passar in på dreamboyperspektivet så finns de inga fel på dem ändå. Tjejer bortser från dem, just för att de har utseendet.

  JAG vill inte ha någon dreamboy. Missförstå mig inte - såklart jag vill ha en fin kille men om han är en hunk som alla tjejer bara vill kladda på? Nejfyfan. Okey sure om han är 'trogen' och älskar en djupt och inte ens har tankar på att hålla på med någon annan tjej, men såklart man vill vara lite ensam med att älska sin pojkvän.

   Är han en dreamboy för mig? Ja då är det en helt annan sak.
   Dreamboys är ofta så upptagna av sig själva, de kan inte vara artiga och snälla mot 'vanliga människor' utan håller sig till sin elitgrupp med populära människor. Oftast. De ska alltid vara skräniga och göra sig till.
   När jag pratat med några utav mina vänner så har de sagt att det inte finns några fina killar därute längre. Alla ska vara skräniga dreamboys och är inte sig själva. Jag håller med dem. Var finns originalen?

Grabbar, var bara er själva och tjejerna kommer att älska er för det♥


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0