HALOOkey saknaden blev för stor. Fanihelvetejävlaskit.Jag tänker skriva av mig. Fan vad jag tänker skriva av mig.

Vet du hur det hade känts om du hållt min hand i en enda liten minut? Jag hade varit så stark då, i en minut, i resten av mitt liv. Du hade hållit mig uppe som en kloss som gör att helat tornet inte rasar. Du håller mig uppe för jag är som ett vingligt torn, ensam och vinglig med tyngd som väger hit och dit och fram och tillbaka.

   Förstår du hur du med din stora hand som håller min lilla, kompletterar så jävla mycket? Jag ber dig inte om mycket. Inte om mycket alls.

   Förstår du, fastän det inte betyder något alls för dig, att ha dig för mig själv i en kort stund, betyder hela världen? Att du bara fokuserar på mig och ingen annan, det är värt hela jävla livet för mig. Bara tanken på att det bara är jag just då för dig gör mig helt rusig.

   Om någon säger att jag är desperat - fuck you. Faktiskt. Dra åt ********. Jag älskar honom och honom och honom och ingen annan jävla idiotmänniska med fel leende, fel kläder, fel ögon, fel röst. Det är han och ska vara han. Och bara han. SÄG INTE ÅT MIG VAD JAG SKA GÖRA. Vet ni hur det skulle kännas att bli sårad ännu en gång eller???? Nej. En gång räcker, en enda jävla gång till och jag vet inte vad jag gör. Låt mig sköta MITT liv. Och han är en del av MITT liv. Fattar ni inte det kan ni krascha huvudet in i någon hård vägg.

   Så försök inte ens att ta den lilla delen av honom som jag har, ifrån mig. Ni vet ju inte ens hur det känns när han ler, skrattar, eller när någon nämner hans namn. Vill ni ta ifrån mig något som jag tycker om? Gör vänner så? Gör man så, ens mot någon man inte tycker om? NEJ. Alltså åh typ kokar över här borta!

   Säger bara såhär; börja ta hänsyn till folks känslor. Till vad ni kanske gör mot dem. Till vad de kanske känner för andra människor. Ta hänsyn till att det kanske finns de, som älskar personer som de aldrig vill släppa. Kalla aldrig dem desperata då. För i sådana fall, så vet ni inte vad kärlek är. Jävligt synd för er tyvärr.
Punkt jävla slut och tack för mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0