jag är helt överkörd...

Med armar som är helt slut, en rygg som gör ont, knän som inte går att gå på då de imorgon kommer vara fulla med blåmärken, en muskel under foten som sträckt sig själv, ett blåmärke under hakan från då jag 'käkade upp' någon mittnia, ett blåmärke på sidan utav huvudet från alla de gånger jag crashat in i folk och de crashat in i mig... Men. Care. JAG HAR HAFT KUL.

   Orkar inte berätta resultat och sådär men vi kämpade på och det är viktigast - FAN VAD BRA JAG HAR VART I FÖRSVAR JU. älskaälskaälska♥

   Har saknat massa people vilket gjort det svårt. Jag hatar att när man ligger där på sin uppblåsbara säng, har dragit ner mössan över ögonen, lägger sig ner och fokuserar med musik på högsta - då bara kommer den. Saknaden. Och då är man inte peppad längre. Man vill bara kötta ner någon hårt och sedan gå av planen. Så det var bra att jag blev placerad som mittsexa, för jag ville inte ta ansvar, jag orkade inte, jag kunde inte. Bolljäveln gick inte att greppa och jag... hade inte det lilla extra. Nej. Så jag kämpade på i försvar istället, men det räckte för mig.

   Imorgon är det skola och fyfan vad jag har längtat. Everybody knows why..
Puss.Kommentarer
Postat av: ellen

.....................matteprovet?

2011-10-24 @ 10:20:00
URL: http://ellenheltenkelt.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0