jag är lättantändlig men det rår jag inte för   Orienteringen gick massa bra, om man räknar bort när vi skulle använda kompass. Jag gick ut i skogen och undrade vart fasen huset fanns........ Och när jag irrat tillbaka genom skogen får jag det förklarat för mig att det där inte är ett hus, det är en parkering. Surt! Anyway orienterar jag bättre utan kompass, för när vi skulle köra sportident, så gjorde jag alla fyra banorna + en extra på sisådär 40 minuter. Hade kunnat göra bättre ifrån mig, men ändå. JÄTTENÖJD. Kanske blir det orientering istället för handboll för mig nästa år...? Tål att funderas på.
   Orienteringstränarna som skulle hjälpa oss och sådär verkade väldigt... ivriga på att få med mig i deras orienteringsklubb haha. Egentligen skulle jag älska det, att springa runt inne i skogen, helt ensam, och känna att man får jobba med hela sig. Jag kände mig liksom... fri... därinne när jag hoppade över stenar, klättrade upp för bergssluttningar och rev upp armarna på grenar. Usch vad härligt det var!

   Lyssnar på Kent och funderar på alla tankar som rör sig i mitt huvud, om allt möjligt. Hade tänkt kila ned och kolla på HIMYM bara för att jag har sådan grym lust. Skolarbetet får vänta.
Puss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0