min blogg mitt livhär på bloggen läser ni ju om mitt liv. om mina tankar, om de saker jag går igenom, allt. jag berättar ju inte hela historien, skriver ned alla känslor, men jag försöker.

jag är en så himla känslig människa och jag älskar känslor. fastän det kan göra så ont att en kille nån gång nobbar en, eller att en vän totalt struntar i en, så visar man att man har känslor när man reagerar, när man sitter där och känner sig helt dödligt tom inuti. det är bra. för man måste ju kunna känna känslor annars... vore det ju lite strange kan jag tycka.

men jag försöker vara ärlig. jag försöker att vara jag här på bloggen, för att bloggen är jag. när jag kollar igenom vissa inlägg från förra året så ser jag ju att i allting jag skriver så reflekteras en bit av mig. jag har jäkligt svårt att vara jätteärlig när jag pratar högt inför klassen, jag anpassar mig till alla andra fastän jag egentligen bara vill häva ur mig vad jag har får åsikt och stå och prata om den i en halvtimme. så istället kan jag skriva allting här och det är en sådan stor lättnad.

utan bloggen skulle jag aldrig ha kommit såhär långt med mig själv som jag har gjort - jag lovar er. jag skulle aldrig ha lika mycket åsikter om saker och ting, jag skulle aldrig kunna planera och prestera såsom jag gör nu. det är guld värt.

och ni läser. ni läser mitt liv. glöm aldrig det.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0