pepp pepp pepp pepp

Okey imorgon är det match. Det gäller alltså att jag redan nu laddar upp för tusan vad jobbigt jag kommer att få det. Rider på morgonen innan och kommer alltså vara lite 'trött i musklerna' när jag ska gå ut för att kötta.

   Men jag ska tänka på en sak när jag snörar på mig skorna, ställer mig på högernio och går in för den där jävlar-nu-i-helvete-inställningen. Partille, tisdag dag 1, matcherna mot Norge. Innan jag hade sett tysken och innan jag fick problem med att äta. Innan nervositeten tog över och jag blev ett darrande nervvrak. Då jag dundrade in fyra mål på två matcher och kände mig riktigt jäkla stark, då jag spelade mitt spel. Då jag kunde gå upp och dra ett skott från 7-8 meter utan att tveka.
   Då jag satte en straff och visste att den skulle gå in för att jag skulle bara sätta bollidioten i nätet. Då jag började grina för att jag inte satte bollen på kontring, fastän det var en tjej som puttade mig i ryggen och åkte ut på två minuter. Då jag var besviken för att jag inte gjorde mål.

   Det är jag ju inte nu längre, snarare lättad om jag gör mål?.. VAFAN JAG SKA NÄTA NU. Gjorde ju det förra helgen, fastän målvakten tappade bollen men anyways? hahahahah åh.. mål som mål.

undernärd och utmattad efter några dagar av panikångest såfort det var dags för att äta, ångest för tysken som alltid verkade dyka upp när jag minst var förberedd... det var en sån jävla jobbig vecka alltså. men jag spelade handboll som jag aldrig har gjort förr.

   Det spelet ska fram imorgon. Jag har ju bara en chans och då ska jag spela tills jag stupar. Det finns all tid i världen att ta igen sig senare. Jag är ingen skitduktig spelare, noway, jag är inte bra alls. Jag är tunn och liten och lätt att ta ned in every way. Jag är ju en liten myra jämfört med biffarna som finns i vissa lag, de som inte bryr sig om jag dör eller inte.

   Men fan vad jag ska kötta. Helvete. HELVETE VAD BOLLSTANÄS SKA DÖ.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0