tävling imorn!

Det är dags att röra sig mot sängen snart och klockan är bara tio i tio.
Det är sjukt men jag behöver sova för jag ska upp klockan fem imorgon. Egentligen är det för tidigt och jag kommer nog inte vakna, men ändå.. Har hela kvällen lyssnat på musik och pluggat här uppe i arbetsrummet då det är ledar-fest hemma hos oss för mina tränare. Jag vill inte riktigt hänka på ;)

   Imorgon ska jag tävla fyra gånger och första start är ca klockan åtta på Moonstrike. Det är bara en vanlig clearround men jag är ändå jättepeppad för det kan både gå superbra, eller inte lika bra... Det får vi se då och där, men jag ska rida på som aldrig förr! Jag har fått massor med cred för att jag rider Månen bra vilket är jättekul att höra, hon är ju ingen lätt häst direkt.
   Och imorse så övertalade Åsa mig att starta Gulding i 3-days-eventet. Förr har det ju varit snack om märke 1, men nu är det tydligen redan dags för LC:1? Nappade direkt! Dessutom får jag rida med gummisnodd och spö vilket ju gör det hela tio gånger lättare då han ju inte är någon 'lättriden' häst. DET GICK SÅ SJUKLIGT BRA IMORSE.

   Önska mig lycka till!

Nu ska jag lägga mig och plugga program, puss♥


Kommentarer
Postat av: Sandra

Gud vad kul! Lycka till!! :D

2011-10-16 @ 00:52:48
URL: http://fluffganget.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0