tell me how to stay strong

För det första så vill jag bara rikta en stor fet kram till mina fina tjejer i Spånga F97!

   Ja, vi överskattade Bolton. Vi tystnade och häpnade när de gick förbi oss för att värma upp, de var så stora och vi allihopa förväntade oss att vi skulle förlora. Vilket vi gjorde. MEN VI KÄMPADE. Och Bolton som förut snurrade upp oss runt sitt lillfinger, fick känna på att ett 3dje divisionslag faktiskt kan utvecklas på kort tid!
   Första halvlek var helt okej, vi var bra i försvar men inte i anfall. 3-8 till Bolton stod det i halvlek, så i andra gick vi in för att kämpa tufft i försvar och försöka få in några mål till - hade bara våra mål gått in i första halvlek så hade vi nog tagit dem rejält på sängen.

   ANDRA HALVLEK VAR GRYM. Bolton fick in två två TVÅ bollar, vi gjorde fem mål. Försvarsspelet var otroligt bra, jag tror att vi inte ens drog på oss någon varning fastän vi körde tufft (i första fick vi allihopa varningar tror jag... haha) och jag själv fick in en boll i krysset efter att ha haft en rätt körig måltorka.
VI VAR SÅ HIMLA STOLTA ÖVER OSS SJÄLVA JU.Hoppas ni orkade läsa, hehe?... Blev lite övertaggad härborta, eheheehehehe.. hehehe.. eheheh.... :$

Anyway, imorgon är jag i stallet hela dagen för att jobba och heja på min älskade Michaela som tävlar, så ni kommer inte höra något från mig förän på kvällen. Hope u survive. Har ni tur så tidsinställer jag något!

Nu är det direkt i sängen för att sova ut, min kropp är helt förstörd fastän jag hade lite lite mer att ge. Men detta var härligt, jag har faktiskt längtat... Herregud vad jag blivit målinriktad nu. Börjar planera mer och mer hur mycket och vad jag äter innan träning, hur mycket jag gett på idrott innan osv... Too much? Nej skulle inte tro det. Behöver planera allt!
Natti nu. Puss♥

Kommentarer
Postat av: NellieB

sv.Grym kommentar. Tack. <3

Vet du... du fixxar d!! Om ja så ska åka å stå på läktaren å heja på dej så att min röst blir hes!!

Tagga, tagga, tagga. Nellie d e bara du som kan gö skillnaden. Inte dom på läktaren. Så brukar min pappa säga till mej.

2011-10-01 @ 23:07:26
URL: http://nellieberntsson.se
Postat av: frida :D

Hej, jätte fin blogg! Jag skulle bli jätte glad om du kunde kika in på min blogg lite då och då. Kommentera jättegärna!/frida :D

2011-10-02 @ 13:06:08
URL: http://juniorhoppryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0