right thru' menot pretty enough. my laugh is terrible. i've never liked my smile. people tell me i'm bad and i trust them. they say i do bad things. whenever i make a mistake, they're there and crushing what's left of me. i don't know why, but i really like it. i like when they're make me shake and cry like a child. i have the badest skin ever. i'm not fast enough when i'm running. i'm fat and i know that i must eat less. i'm ugly because... i don't know why but every boy i've met tell me so. i have bad selfconfidence but all my friends they're great and must love their life. why am i not doing it? i've stoped eating. i wanna die. i just wanna die.

tjejer. upp med självförtroendet! ni är värda mer än vad ni tror, för det finns alltid någon därute som kommer se er som den ni är, och inte den ni försöker vara. det finns någon som kommer fortsätta att hålla er hand, fastän det just då inte känns som en bra idé och ni vill inte ens ha honom där. men när ni kommer behöva honom som bäst - då är han redan där.
   och finns det ingen, absolut ingen... så är man stark ensam. man är faktiskt det. se inte det fula i er själva då om det inte finns någon som kan se det åt er, se inte det som ni tror att alla andra kanske ser.

   se era framsteg, era bra saker och de stunder ni bara vill skrika YES, JAG GJORDE DET. de stunderna finns, fastän de kanske inte är 'stora' och ingen lägger märke till dem. har ni klarat er igenom en presentation fastän ni har total scenskräck? var glad över det. inte över vad ni får betyg på den sedan.
   man blir så mycket gladare då. jag känner nu YES JAG GJORDE DET efter musiken för jag vart så himla nervös mitt i hela grejen och fick en total-blackout.

   DET FINNS INGEN SOM HÅLLER MIN HAND GENOM ALL SKIT. vänner räknas inte för de är där fastän de inte vill ibland. Jag klarar mig ensam med lite hjälp av min underbara mamma som ger mig både bra & dålig kritik.
jag klarar mig ensam, fastän jag inte vill vara ensam. jag väntar också på den som kommer hålla min hand genom all skit, för han är inte här än. men jag hoppas att han snart är det.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0