brb lillpite

i juzt say like thiz;
BRB LILLPITE. JAG SKA UPP OCH HÄLSA PÅ RENAR.

haha nej faktiskt är det ju inte så. Eller jo, att jag ska upp till Lillpite men inte hälsa på renar, så blåst är jag inte. Renar finns ännu mera norrut. Ju. Och gissa vad jag ska göra????? JO NU ÄR DET DAGS FÖR USM. U-SM. UngdomsSM. I handboll. Fattar ni? Det är så coolt att jag inte ens kan tänka mig det. Vi, runt 12 cheyor, upp till Norrland för att spela handbollsSM. Äääääääh går inte att sätta ord på det.   Jag har gottat mig i soffan hela kvällen, samt packat lite. Fick tårar i ögonen av besvikelse då Emil åkte ut, men samtidigt var det rätt. Han var inte bra nog.

   Anywayz. Videon jag la upp tidigare idag - tro inte att jag är jättedeprimerad. För det är jag inte. Sanningen är den att jag är skitglad just nu. Men det finns så många som tror att jag är skitglad hela tiden, och det är jag ju inte. Ibland blir jag bara såhär, så jag lät kameran rulla och bara tänkte ut där. Framför er. Vill ni veta vad jag tänkte på? En pojke jag saknar alldeles för mycket. Ni vet precis vem det är jag menar hoppas jag. Jag tänkte på hur allting har blivit, om hur jag ska göra.
   Och leendet på slutet. Fan det är äkta, det mest äkta leendet jag kan gräva fram ur mig själv. För jag vet vem och vad mitt paradis består av, FATTAR NI ATT JAG MENAR SERIÖST ALLVAR? Man kan älska massor med människor, killar, personligheter. Men det kommer alltid att finnas en som man alltid älskar och aldrig slutar att älska och där är jag redan. Han är cocosnötarna, stranden, havet, solen, sanden i paradiset.

   'Nuff said. Nu ska jag lägga mig i sängen och börja tagga igång med Ingenting står över mig för att bli så jäkla peppad. Imorgon befinner jag mig i svinkalla Lillpite och gör allt för att ta vårat lag till division 3!
PUSS PÅ ER TILLS SÖNDAG KVÄLL.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0