destroy everything through

Hej på er finisar! Har ni haft en bra dag?

Jag har haft det superbra men himla stressigt. Det är väldigt mycket skolarbete just nu, mycket inlämningar och uppgifter som ska göras. Men det är bara att hålla huvudet högt och kämpa på! Det kommer ju bli bra sedan liksom.

   Jag fick skolfotot idag också, när vi väl snackar om skolan. Visst blev jag, Ellen och Linnea fina? Kul att vi tre fick stå bredvid varann! Dock var det ju synd att vi alla sex tjejer inte kunde stå tillsammans, men nästa gång kanske? HAR JAG BERÄTTAT ATT JAG FICK STÅ BTW? Jag är fortfarande tillräckligt lång! Nästa år kommer jag få sitta på golvet hahaha, alla växer ju som hus runtomkring mig!
   Men äntligen ser jag bra ut på ett skolfoto i alla fall. Förra året såg jag ut som jag vet inte vad, skrattade länge när jag fick fotot. WHOOPWHOOP.


Idag har jag i alla fall satsat stenhårt på att äta ordentligt, för igår efter våran träning kom en föredetta elitseriespelare och pratade med oss om mat och hur viktigt det är att äta. I den här åldern är det ju faktiskt mer riskfyllt att få ätstörningar än i någon annan ålder, tycker jag i alla fall. Vi fick en modell på hur vi skulle kunna äta och jag har faktiskt följt den någorlunda idag. Bra tycker jag!
   Dock har jag fuskat lite till och från, men det är väl okej? Det är svårt att bara PANG börja äta massor, jag som varit rätt liten i maten innan. Nu är det frukost, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål som gäller! PUNKT SLUT. Jag behöver det egentligen, för jag är alltid så trött om dagarna så mycket som jag tränar i veckorna. Fem dagar i veckan har jag aktiviteter, vissa mer krävande än andra.Detta blev ett himlans långt inlägg, men jag hade så mycket att skriva om just idag. Detta är dock det enda inlägget ni får då jag har så mycket skolarbete kvar, lärarna gödslar oss med det just nu känns det som...

   Nu ska jag skriva klart SOarbetet och sedan jobba med kartan. Jónsi står på högsta och jag planerar att gå ut på en promenad sedan för att röra lite på benen.
Ha en fortsatt fin kväll, puss på er♥

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0