yellowInlägget om hur tävlingarna gick och sådär får ni läsa senare, imorgon kanske. För jag vet inte alls riktigt vad jag ska säga, har gått runt som i ett rus ända sedan jag fick se mina procent. Skulle någon som inte visste hur Gulding är att rida kolla på resultatlistan nästa vecka skulle denne inte bli imponerad. Men om man vet hur mycket blod, svett och tårar jag har gått igenom med den hästen, då borde man vara glad för min skull.

   Ritten kändes ju inte alls bra. ELLER JO det gjorde den visst, stundtals då han verkligen lyssnade på mig. Andra stunder, som i galoppen, då han bara dummade sig, tänker jag nästan 'tänka bort'. Han har aldrig gått ensam inne på bana förr. Han har aldrig ridit med en nervös ryttare förr. Han har aldrig haft massor med människor på läktaren samtidigt som det är musik på samtidigt som han helt plötsligt måste koncentrera sig! Ja herregud, life's hard för en häst som han.
   Jo, ritten kändes visst bra. För att vara den andra gången jag rider LC1: så ja. Första gången på Gulding. Jag fick 54%, programmet började bra men sedan dalade ju siffrorna ju längre in i programmet vi red. Men ändå. 54%. Det är inte långt ifrån godkänt. Lite bättre standard på vissa moment och så är vi där!

   Och jag fick en åtta på uppridningen. Guldings första åtta! Sedan fick han några treor och fyror också, men han var värd dem. Det kunde ju ha blivit noll trots allt på dem ;)

   I vår. Då är vi där. Han och jag, tillsammans♥

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0