det snurrar i min skalle

   Idag har jag lite (= supermycket) att göra.
Dum som jag är glömde jag SO-böckerna i skolan i fredags. Och jag som ska ha prov på fredag!!! Satte mig ned och grät i en halvtimme av ilska, fyfan för mig. Det betyder att jag går upp halv åtta imorgon, släpar mig till skolan och hämtar böckerna och sedan sätter mig för att plugga. Eftersom att jag måste haft an angel of mercy över mig så börjar jag halv 12, och slutar halv 1 så........ jag kommer nog kunna ta igen en hel del.

   Därför är prio 1 idag svenskan, bli klar med hela Hungerspelen-häftet och sedan intervjua pappa, samt kanske mamma igen då. Det är verkligen supermycket att göra. Sedan, om jag blir klar i tid, så ska jag göra lite matte och sedan tidsinställa massor med inlägg för veckan då jag inte kommer hinna blogga ett dugg - varenda ledig stund går åt till att plugga.

   Det känns verkligen jättetråkigt att jag inte kan hålla igång bloggen, men jag hoppas ni ser fram emot kommande vecka lika mycket som jag gör. Det kommer bli massor med bra inlägg ändå! Kanske bättre än nu tillochmed.

   Puss på er tills vi hörs igen!♥

fina ekipaget victor & lilla prim från dm:et förra helgen


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0