fist bump!

   Det där med att inte blogga gick ju inte så bra.
Well, jag stannar inte för gott i och med det här inlägget, så börja inte hoppas. Jag fick helt plötsligt bara blogglusten tillbaka tack vare en himla bra dag som jag bara kort tänkte sammanfatta. Morgonen kan vi ju hoppa över, dock tyskan... Åh Jaana♥
   Efter jag gjort tyskaförhöret i torsdags kom jag på; OJDÅ, jag har ju skrivit totalfel på första frågan - jag fick ångest och sade det till henne innan jag gick ut ur klassrummet. Då tar hon fram mitt förhör, kollar på det och jag visar hur jag menar. Då säger hon att jag har tänkt för långt och att det inte gör någonting.
   Förväntade mig ett C eller ett B, men gissa vad jag får? JO ETT A! Mitt första betyg och jag sätter ett A på dirren. Kändes så värt det.

   Lunchen.... Jaaaaa jo den innebar två mackor pågrund utav alldeles för kort lunch. Hur tänkte de när de gjorde vårat schema för tisdagar? Vi har ju knappt någon lunch och efter det har vi idrott. Blä. Well, orienteringen rockade och jag och Linnea tog 6 viktiga kontroller, samt skrev en kärlekshälsning haha vill inte gå in mer på det än så men ja, är lite stolt över att jag vågade.

   Okej, det var det enda roliga som hände under min dag - egentligen. Tills nu har jag pluggat, pluggat och pluggat och ska återgå till det nu också.

Hoppas ni har haft en bra dag, puss på er!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0