something that comes from the inside

Tjejer, ni representerar inte er själva med rödmålade naglar, fluffigt, välkammat hår, det flickaktigaste skrattet, de vitaste tänderna. Ni som sätter på er någon slags mask, gör er till någon annan för att 'alla andra ser ut så', känner ni aldrig inombords att det är fel, att ni inte är sådana egentligen? Säger aldrig hjärtat 'stopp, okej, det räcker nu'? Ingen ska döma er för att ni kanske egentligen vill sitta med läxböckerna istället för att gå på den där übercoola festen. Ingen ska döma er för att ni är den ni är inombords. 

   För ni föddes aldrig, aldrig, ALDRIG till att bli någon annan. Ni är födda för att vara just ni, att tänka just de tankar som ni tänker, att se ut som ni ser ut. Ni är födda just för det. Så istället för att vara inne och vältra sig i någon annans personlighet bara för att det ger en mer status, kan ni inte säga det just ni tycker istället?

   Vill du lägga dig ner och skrika någon gång - gör det. Tänk inte på hur det uppfattas, anpassa dig inte efter någon annan. DU formar DITT liv som DU vill ha det.

   Ni representerar er inte med kläderna ni har på er, tandställningen ni har, sporten ni spelar. Ni representerar bara er personlighet, men själen då? Ni måste prata från hjärtat ibland också. Tycker ni att ni är fula, så sitter det nog djupare in än så. Förmodligen så lever ni inte ut, ni har tagit någon annans roll.

   Snälla, gör er inte till någon annan. Var er själva. Jag lovar att allting blir så mycket enklare då.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn, eller smeknamn:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-post (kommer inte publiceras)

URL/Adressen till din blogg:

Skriv vad du vill! 8D:

Trackback
RSS 2.0